Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/09/2010

Μηνυμα απο ενα φιλο

Γιώργος Σκριβάνος (συνωνυμία με τον παλαίμαχο μην υπάξει παρεξηγηση)
g.skrivanos4@yahoo.gr

Αγιά Σοφιά Πειραιάς

Θελω και γω παιδιά να εκφρασω τον προβληματισμό μου και τις απορίες μου για τη νεα διοικηση. Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την τελευταια ΓΣ (9 Ιουνιου) και από τότε η μοναδική εξέλιξη είναι η πρόσληψη των Θανέλλα, Χορτσα. Καλές επιλογές δεν λέω αλλά ένας ολοκληρος μηνας μόνο αυτα συν κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστής. Οι εξελιξες γίνονται με πάρα πολλους αργούς ρυθμούς και κάπου εδω αρχίζουν οι απορίες μου.

Γιατι τόση βιασύνη να αναλάβουν τη διοίκηση απο τη στιγμή που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχουν λεφτα;

Ειναι δυνατόν σε παίκτες που η προηγουμενη διοικηση χρωστάει λεφτά να γίνεται πρόταση με μείωση αποδοχών;

Εγω ξέρω ότι αυτός που μπαίνει μπροστά πάει να πει ότι είναι ετοιμο να αναλάβει, αλλά εδω και ένα μηνα δεν γίνονται κινήσεις που να με πειθουν ότι οι άνθρωποι αυτοί ηταν ετοιμοι.

Θα πει κάποιος ότι τι προτιμούσα η ομάδα να μείνει ακέφαλη; Οχι απλά πιστεύω ότι επειδή είμαστε ομάδα με βαριά φανέλα θα υπήρχε συστρατευση και ίσως τα πράγματα ηταν καλύτερα. Τώρα είνα χειρότερα γιατι όλοι λένε ότι έχουμε διοικηση και υπάρχει μια επικινδυνη χαλαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων