Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/05/2010

''ΑΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ''???

(Πηγή: http://eastattikanogate.blogspot.com)
"Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία μετονομασίας του Αίαντα Σαλαμίνας σε Αίας Περάματος , όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ και η οποία έχει τίτλο: "Η ΠΑΕ Αίας ζητά τη στήριξη των επιχειρηματιών του Περάματος".

Αναλυτικά σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Έγιναν επαφές με επιχειρηματίες της πόλης μας (Περάματος) και συστήθηκε επιτροπή εξεύρεσης οικονομικών πόρων και από άλλους φίλους της ομάδας. Στην οικονομική επιτροπή συμμετέχουν οι κ.κ. Κουντούρης Θεόδωρος επί σειρά ετών χορηγός της ομάδας μας, Μπαϊρακτάρης Ιωάννης πρώην πρόεδρος του Περαμαϊκού, Χείλιος Αναστάσιος επιχειρηματίας, Ατσαλάκης Γιώργος, Χαλκίτης Βασίλειος ο οποίος στο δεύτερο γύρο δεν έλειψε από αγώνα μας, Κούταλης Δημήτρης επί σειρά ετών πρόεδρος του Περαμαϊκού.

Τέλος η ομάδα τελεσίδικα θα μετονομασθεί σε ΠΑΕ Αίας Σ. Περάματος διεκδικώντας όλα τα προνόμια από το Δήμο όσον αφορά το γήπεδο και ότι απορρέει από τα δικαιώματα του Δήμου. Και όλα απορρέουν από το γεγονός της άρνησης της οικονομικής βοήθειας του Δήμαρχο Σοφρά Σπυρίδωνα και των επιχειρηματιών καθώς επίσης και της αδιαφορίας των υποψηφίων Δημάρχων προς εύρεση οικονομικών πόρων για την ομάδα»."


Σχόλιο συντάκτη Ανεξάρτητου Blog (V.E.):
Κύριε ελέησον πια... Όχι και τον Αίαντα ρε παιδιά... Ιστορικότατη η ομάδα της Σαλαμίνας, μην της αλλάζετε πατρίδα, δεν κάνει. Βέβαια, ο πατέρας μου λέει "Παιδί μου, φτύσε στον κόρφο σου". Τι να εννοεί άραγε? Δεν μου λέει και εμένα κανένας παλιός, που είμαι μικρούλι και δεν κατέω πράμα?..
ΠΡΟΟ ΝΟ GATE forever
VISSINI ULTRAS are coming back Κουφάλες...
V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων