Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/17/2010

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΜΕΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Ααααααααααχ, τέλος το Πρωτάθλημα, γκρίνια από όλους για όλα, Συνελεύσεις επί Συνελεύσεων, και τελικά νέα Διοίκηση που απαρτίζεται από νέα πρόσωπα!
Σκέφτεται και ένας ανέμελος φίλαθλος της Βυσσινί Θεάς, καθώς πίνει το παγωμένο μοχίτο του στις παραλίες του Ιονίου πελάγους (γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε οικονομική κρίση...):
1. Όλη τη χρονιά εγώ ήμουνα μέλος του ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Πλήρωνα κανονικά τις συνδρομές μου, 10 το μήνα. Γιατί όμως δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα? Εννοείται ότι δεν ζητάω "προνόμια" (πιστέψτε με ξέρω τι σημαίνει να έχεις προνόμια, είμαι μέλος του Ολυμπιακού από το 2006). Αυτό που ζητάω είναι...κάτι! Ένα δικαίωμα ψήφου! Ένα ενημερωτικό e-mail στο προσωπικό μου mail για τα διοικητικά νέα της ομάδας. ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ!!!
2. Παρεπιπτόντως, η υπόθεση των μελών είναι πολύ πονεμένη. Σας πληροφορώ, αν και πιστεύω ότι το ξέρετε ήδη, ότι ο κόσμος του Κορυδαλλού δεν έχει την παραμικρή πληροφόρηση για την υπόθεση των μελών. Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε και το κρατήσαμε "μεταξύ μας" οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μια ζωή οι ίδιοι... Και απορούσαμε κιόλας στη Συνέλευση γιατί είμαστε τόσα λίγα μέλη...
3. Πόσα χρόνια πρέπει να κλείσει η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στη Δ', ώστε να πάρουμε την μεγάλη απόφαση να ρίξουμε τις τιμές στα εισητήρια?..
4. Το ενδεχόμενο συγχώνευσης (ένα φίδι που έρπεται μέρες τώρα ανάμεσά μας) προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, όσο διατηρείται η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (βλέπε Ατρόμητο, Εθνικό κτλ). Αλλά αυτά είναι απόψεις...

Πολλά είπα... Τα άλλα στο επόμενο άρθρο.
ΠΡΟΟ NO GATE forever
VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες...
V.E.


1 σχόλιο:

  1. Για το θέμα των μελών συμφωνώ και επαυξάνω. Κάτι είναι που άρχισε το θέμα αυτό πέρσι (τουλάχιστο λέμε πως βάλαμε από ένα κατοστάευρο ο καθένας βοηθώντας ελάχιστα), αλλά μακάρι φέτος να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων