Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/25/2010

ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ vs ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ: 1-0)

Λοιπόν, με αφορμή το τελευταίο μου άρθρο "Εδώ που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα..." και την πληθώρα σχολίων που ακολούθησε από φίλους της ΠΡΟΟ που νοσταλγούν εκείνη την εποχή, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω αυτή την όμορφη... "στήλη" κατά κάποιο τρόπο, που αναπολεί ωραίες μέρες... Ξεκινάω δυναμικά και πάμε!!!

Κυριακή 23 Μαρτίου 2003 -  Ώρα: 17:15
Δημοτικό Γυμναστήριο Νικαίας
24η Αγωνιστική Α' Εθνικής Κατηγορίας
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ: 1-0
"Διώξτε το άγχος και παίξτε ελεύθερα" ήταν οι κουβέντες του Σούλη Παπαδόπουλου στους παίχτες μία μέρα πριν το ματς. Εκείνοι αγωνίστηκαν ώστε να κρατήσουν το μηδεν στο παθητικό και να πετύχουν γκολ στην κόντρα. Παρόλο που το 1ο ημίχρονο είχε ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, στο 7ο λεπτό έγινε μία φάση που πραγματικά έμεινε στην ιστορία.
Ο Ηρακλής ήταν στην επίθεση με τον Φοφόνκα, όμως ο Αγγελόπουλος διώχνει και βρίσκει τον Αντωνόπουλο αριστερά στο ύψος της γραμμής του κέντρου. Εκείνος με μια εκπληκτική σέντρα - σουτ από τη θέση που βρισκόταν, κρεμάει τον Χαλκιά και... 1-0!!!
Παρά τις προσπάθειες των Γκώνια, Κατσαμπή, Νασιόπουλου, Φοφόνκα και Μιλόγεβιτς δεν κατάφεραν να νικήσουν την "Άμυνα από Γρανίτη" της Προοδευτικής 2002-03, και δεν έφτασαν ποτέ στα δίχτυα του Κόη.
ΠΡΟΟ NO GATE forever
VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες...
V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων