Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/26/2010

Σώθηκε το Κορωπί (www.dokari.gr)

"Σούπερ το Κορωπί, από ήττα σε ήττα η Προοδευτική, ηττήθηκε με 3-1 και βρέθηκε ακόμη πιο μακριά από την άνοδο, ενώ το Κορωπί, ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή του στη Δ' Εθνική.
Καλό ματς και προβάδισμα στο 60' για τους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε ο Μωϋσιάδης, για να κάνει το 2-0 ο Τόλιας στο 75'. Μείωσε η Προο με τον Κονέ στο 80', αλλά το τρίτο γκολ του Κορωπίου από τον Ντάλλα στο 86' έβαλε τέλος στα όνειρα των "βυσσινί" για κάτι καλό...

ΚΟΡΩΠΙ: Τσουκαλάς, Μανασής, Τόλιας, Καλούδης, Σωτηρίου, Αλεξίου Α., Ντάλλας, Γαλάνης (80' Χαρατσάρης), Χόρτσας Α. (80' Τσεβδερίκος), Μωυσιάδης, Γρίβας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Τζιέρης, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Πρισιμιτζής, Χαλκιάς (80' Σεβαστόπουλος), Παπανικόλας (55' Καλογεράς), Κονέ, Ουσταμπασίδης, Μιχαήλ (60' Χατζηγεωργαλής), Αργυρίου."

(www.dokari.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο ευτυχισμένος αισθάνομαι! Σώσαμε και άλλη ομάδα! Τραβήξαμε και άλλον έναν από τον βούρκο! Τι καλοί χριστιανοί που είμαστε...
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων