Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/14/2010

ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ-ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Part 24 (R.I.P.)

Σήμερα χάσαμε έναν από τους καλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα. Ο Μάνος Ξυδούς, τόσο με τους ΠΥΞ ΛΑΞ όσο και με τη σόλο καριέρα του, και φυσικά με τις φοβερές συνεργασίες του (Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πάνος Κατσιμίχας, ΟΝΑΡ, Λάκης Παπαδόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλοί άλλοι...), άφησε πίσω του τεράστιο έργο για εμάς , τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας. Στην πρόβα για μία τηλεοπτική εκπομπή ένιωσε δυσφορία, και στο ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο η καρδιά του τον πρόδωσε. Έφυγε στην κυριολεξία με την κιθάρα του στα χέρια... Αντίο φίλε... Καλό ταξίδι... Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...
Παρακάτω σας δίνω το link για το CD που έβγαλε το 2007 με τον Πάνο Κατσιμίχα "Μέχρι να πάρεις παγωτό σε βρίσκει ο Χειμώνας".
http://rapidshare.com/files/77815404/Mexri_Na_Pareis_Pagwto__Se_Briksei_O_Xeimwnas.rar
Όποιος έχει κάποια ιδιαίταιρη προτίμηση (δίσκο-κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι κτλ) που λείπει από τη συλλογή του, μπορεί ελεύθερα να το ζητήσει με mail στο paramithi2004@yahoo.gr. Το blog και η συγκεκριμένη στήλη θα ανταποκριθεί στις μουσικές επιθυμίες σας το ταχύτερο!

ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.
__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://mail.yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων