Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/22/2010

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (http://eastattikanogate.blogspot.com)

Αυτά αναρτήθηκαν στο http://eastattikanogate.blogspot.com/

"ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΦΕΤΟΣ KAI ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΙ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. "
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μαγκιά Κατσιγιάννη με Παναγόπουλο!Έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες. ¶λλωστε, δεν είναι και λίγο να σε πιέζει ένας ολόκληρος κόσμος να απομακρύνεις τον προπονητή (σ.σ. Στέλιο Βογιατζή) και εσύ να επιμένεις να τον κρατάς. Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Κατσιγιάννης, προχώρησε σε κίνηση που για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ενέργεια επένδυσης στο μέλλον. Ο νεαρός παράγοντας ήρθε σε συμφωνία σήμερα το μεσημέρι με τον φιλόδοξο τεχνικό Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει τη δημιουργία της ομάδας που θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 33 ετών, ο Παναγόπουλος έχει ήδη προλάβει να δείξει έργο. Αποκορύφωμα ήταν το φετινό «κατόρθωμά» του στην Ελλάδα Ποντίων, την οποία ανέλαβε την 7η αγωνιστική με 2 βαθμούς και μέσα σε 8 αγωνιστικές την οδήγησε στους 17 βαθμούς! Ο νεοπροσληφθείς τεχνικός παρουσίασε το πλάνο του στον ισχυρό παράγοντα των «βυσσινί», αμέσως διαφάνηκε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και, έτσι, η συνεργασία ξεκίνησε. Ο Παναγόπουλος θα οδηγήσει την Προοδευτική μέχρι το τέλος της σεζόν και, παράλληλα, θα αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων