Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/21/2010

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

Αγαπητοί μου φίλοι, πέρυσι τέτοια εποχή (τέλη Απρίλη - αρχές Μάη) είχα δημοσιεύσει το παρακάτω άρθρο:
"ΑΓΑΠΗΤΕ  ΦΙΛΑΘΛΕ…

 Έφτασε η άνοιξη! Αααααααααχ…  Λουλουδάκια, πολύχρωμες πεταλουδίτσες, μελισσούλες να τριγυρνούν γύρω από τα κεφάλια μας , όμορφα αρώματα, ο γαύρος πρωταθλητής και … η ΠΡΟΟ για ακόμη μια χρονιά σταθερά στη Δ'!!!

Ξέρω, ξέρω… Βρίζεις τώρα τους πάντες… Καρράδες, Σούληδες, Προέδρους, δήθεν υποψήφιους Προέδρους, Διοικητικά Συμβούλια, παίχτες, εμένα, ΟΛΟΥΣ!

Δεν λέω, έχεις δίκιο που αγανακτείς… Από την άλλη όμως, έρχομαι και εγώ σαν ταπεινός, αλλά πολύ ενοχλητικός, συντάκτης και σε ρωταώ: Εσύ αγαπητέ φίλαθλε που κατηγορείς τους πάντες, πού ήσουν τον χειμώνα που η ομάδα έκανε την προσπάθειά της? Αυτά που θα έπρεπε να προσφέρεις στην ομάδα σαν φίλαθλος, τα προσέφερες? Στο γήπεδο ήρθες? Φώναξες? Βασικά πώς λένε έστω τον τερματοφύλακά μας ξέρεις?..

ΟΧΙ αγαπητέ φίλαθλε… Η ομάδα σου, η ομάδα με την οποία μεγάλωσες, η ομάδα για την οποία έπαιζες ξύλο με τη μισή Νίκαια όταν ήσουν πιτσιρικάς, περνάει μια άσχημη περίοδο και χρειάζεται την βοήθειά σου. Όχι άλλον έναν τυπάκο, που κατηγορεί τους πάντες και δεν ξέρει ούτε πόσο έκανε το εισιτήριο στη NO GATE φέτος…

Ελπίζω αυτά που σου είπα να τα σκεφτείς.

Καλή σου Άνοιξη αγαπητέ μου… Καλή σου Άνοιξη…"

Όχι πείτε μου ειλικρινά, αν άλλαζα το "ο γαύρος πρωταθλητής" και έβαζα "ο βάζελος πρωταθλητής", δεν θα μπορούσα να επαναδημοσιεύσω αυτό το άρθρο, χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι τίποτα? Καταλάβατε τώρα γιατί χτυπιέμαι ότι κάθε χρόνο μετά το Πάσχα γινόμαστε μάτσο?.. Θα φταίει το αρνί, δεν εξηγείται αλλιώς...

ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων