Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/23/2010

Παναγόπουλος, ο «εκλεκτός»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ
Αν η Ελλάς Ποντίων καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της στον 9ο όμιλο, σημαντικότατο μερίδιο της επιτυχίας θα το οφείλει στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από τον εν λόγω σύλλογο, τον είχε οδηγήσει σε εξαιρετική πορεία. Τον παράγοντα αυτόν, σε συνδυασμό με το καλό βιογραφικό του, φαίνεται πως εκτίμησαν οι διοικούντες την Προοδευτική, οι οποίοι αποφάσισαν να του αναθέσουν την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί».
Συγκεκριμένα, χθες ο 33χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου του Κορυδαλλού, Νίκο Κατσιγιάννη, και συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το τέλος της περιόδου με την προοπτική της ανανέωσης αυτής και για τη νέα σεζόν.
«Είχαμε μια πολύ ωραία συνομιλία με τον κ. Παναγόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ εγώ είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι θα τον έχουμε στο ''τιμόνι'' και τη νέα περίοδο» δήλωσε στο «Goal» λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της Προοδευτικής.
Σε ό,τι αφορά τον Παναγόπουλο, πέραν της δουλειάς του στην Ελλάδα Ποντίων, ο νεαρός τεχνικός έχει να επιδείξει την άνοδο στην οποία οδήγησε τη Θύελλα Κορυδαλλού από τη Β' Κατηγορία Πειραιά στην Α', όπως και το παραγωγικό του έργο επί σειρά ετών στις ακαδημίες του Πανιώνιου.
Στην Προοδευτική αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος προπονητής θα διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία τον παραιτηθέντα Στέλιο Βογιατζή. Ακόμη προφανέστατα εγκαταλείφθηκε η σκέψη να «οδηγήσει» την Προοδευτική στα τέσσερα τελευταία ματς ως παίκτης-προπονητής ο Γιώργος Προβατάς

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων