Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/15/2010

"Θρίαμβος Αιολικού στο ντέρμπι με την Προοδευτική" (www.periferiako.com)

"Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταλαμπέκη, που σκόραρε δύο φορές, ο Αιολικός κέρδισε με 2-1 την Προοδευτική και την… έβγαλε εκτός τροχιάς ανόδου. Στο 34' ο χαρισματικός φορ άνοιξε το σκορ, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Προβατάς ισοφάρισε σε 1-1 για τους «βυσσινί». Στο 74' ήταν πάλι ο Νταλαμπέκης αυτός που σκόραρε για τους νησιώτες διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος (ΣΔ Αθηνών). ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Λυκούρης, Καφαλούκος, Ραμαντάνης, Τσιανάκας, Δάρρας, Τσετιροκλής, Βουργουτζής Γ. (32' λ. τρ. Διακορώνας), Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Μιχαλάκης (80' Χριστοδούλου), Τσιταντίνος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Κονέ, Καλαϊτζίδης (74' Δρούζας), Προβατάς, Βασιλείου (62' Καλογεράς), Χαλκιάς. Μυλωνάς, Χατζηγεωργαλής (46' Πέρρος), Αργυρίου, Μαλισσιώβας, Μπεθάνης."
(www.periferiako.com)
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.


__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://mail.yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων