Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/19/2010

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ανακοίνωση για το ματς με την Προοδευτική

Έστω και καθυστερημένα, η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση σχζετικά με τις φήμες που είχαν συνοδεύσει την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Προοδευτική. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΙΟΛΙΚΟΣ, με αφορμή τα διάφορα σχόλια που διέρρευσαν εις βάρος της ομάδας μας, μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με την ομάδα της “Προοδευτικής Νεολαίας” εν όψει και των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος, κάνει γνωστά τα εξής: Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ αγωνίζεται για την ιστορία του, όντας η ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού και του ομίλου στον οποίον αγωνίζεται. Σεβόμενοι λοιπόν αυτή την ιστορία μας, αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, προκειμένου σύντομα να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής (14/3/2010) ενάντια σε ένα εξίσου ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Πειραιά, την Προοδευτική Νεολαία, διαψεύσθηκαν όλες οι “Κασσάνδρες”, που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν τον αγώνα, διέδιδαν διάφορα ψευδή σχόλια εις βάρος της ομάδας μας και του Διοικητικού της Συμβουλίου, δυσφημίζοντας τη μακρά και βαριά ιστορία του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν, όπως πάντα με ψυχή και κέρδισαν ένα δύσκολο αντίπαλο, πετυχαίνοντας το αυτονόητο σε κάθε μας αγώνα δηλαδή τη νίκη, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο αντίπαλος και τι βαθμολογική θέση κατέχει στον όμιλο που αγωνιζόμαστε. Οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ αγωνίζεται για τη βαριά και μακρόχρονη ιστορία του, γι’ αυτό θα πρέπει να δίνουν δυναμικά το παρόν στο γήπεδο σε κάθε μας αγώνα, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά τους στα όσα διαδίδουν οι “Κασσάνδρες” και τα διάφορα “παπαγαλάκια”. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκειμένου να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, προετοιμάζοντας παράλληλα την ομάδα για την επόμενη χρονιά, που θα θέσει ως στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Οταν ρωτήσεις κάποιον να σου πει μια ομάδα από την Μυτηλήνη η απάντηση σίγουρα θα είναι ο Αιολικός.
Οταν έχεις ιστορία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανένανε.Γιαυτό οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα πρόβλημα
στο να ζητήσουν να έρθουν στο Κορυδαλλό,όπως δεν είχαν και κανένα πρόβλημα να μας φιλοξενίσουν στην έδρα τους.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι άνθρωποι θεώρησαν τιμή τους που θα μας αντιμετώπιζαν σαν αντίπαλο και
φυσικά δεν είχαν καμία σχεση με τις "Κασσάνδρες" και τα "παπαγαλάκια" που γνωρίζουμε πολύ καλά
το τρόπο που λειτουργούν(τα είδαμε και με τα μάτια μας πως λειτουργούν).
Τα "παπαγαλάκια" το μόνο που δεν γνωρίζουν είναι, ότι μπορεί να πετανε ψηλά αλλά όταν δεν έχεις ιστορία
και σου γίνει η στραβή θα ψάχνεις να βρείς σε ποιά κατηγορία θα σταματήσεις (όπως έχει γίνει και με δεκάδες
άλλες ομάδες)
Τέλος ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Αιολικό και προπάντων νίκες την 28η και 29η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων