Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/10/2010

ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑ?? ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΡΑ!!!


Πριν απο λίγο ο Προεδρος και θεσμικός εκπρόσωπος των καπιταλιστών στην Ελλάδα , Δημήτρης Δασκαλόπουλος (Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών -ΣΕΒ) , ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε όλους όσους δεν γονατίζουν μπροστά στην οργανωμένη ληστρική επιδρομή ενάντια στον λαό , λέγοντας πως αυτοί που κατεβαίνουν στον δρόμο , είναι αυτοί που οδήγησαν και τη χώρα , σε αυτή την κατάσταση .Πρόσθεσε πως οι αγώνες αυτοί(απεργίες ,κινητοποιήσεις) ουσιαστικά γίνονται για να διατηρηθεί η παγιωμένη κατάσταση ορισμένων στο δημόσιο ,αναφεροντας χαρακτηριστικά τις ρουφετολογικές πρακτικές και τις αργομισθίες.

Ε όχι κάφρε , κλέφτη καπιταλιστή,οι αγώνες γίνονται εναντίον σας , ενάντια στο σύστημά σας , ενάντια στο σύστημα που δημιουργήσατε εσείς και παρήγαγε ρουσφετολόγους και αργόμισθους .

Ενάντια σε ένα σύστημα που αυτή τη στιγμή ζητάει απο τον οικογενειάρχη να αρνηθεί στο παιδί του τα αυτονόητα της επιβίωσης , ενώ ταυτόχρονα ΕΣΥ αγοράζεις απο το Frieze Art Fair στο Λονδίνο ένα γλυπτό του David Hammons 1.500.000 δολάρια!!

Η απάντηση στους δρόμους, μην αφήσουμε κανέναν Δασκαλόπουλο να επικαλείται λαμόγια τύπου Παναγόπουλου , με σκοπό να ακυρώσει τις ταξικές κοινωνικές συγκρούσεις και να δικαιολογει την αφαίμαξη του λαού !!!


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων