Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/09/2010

Ανοιχτη προσκληση απο τους φιλους του Αιολικου προς τους Προοδευτικανους

Μέσα στο φόρουμ της Προο http://nogate.getwebs.org οι φίλοι του Αιολικού μας κάνουν πρόσκληση για το μεταξύ μας παιχνίδι... και ευχαρίστως την δεχόμαστε όσοι απο εμάς θα ακολουθήσουμε την ομάδα...!!!

www.aiolikos-fans.gr:

φίλοι μας της ΠΡΟΟ. Την Κυριακη αναμετρόνται οι 2 πιό βαριές φανέλες και ΙΣΤΟΡΙΕΣ της κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο τύχαμε άψογης φιλοξενίας από εσάς στο γήπεδο σας. Ηταν μια νέα αρχή στις σχέσεις μας, που όλα τα παλαιότερα χρόνια ήταν απο τεταμένες έως επικίνδυνες σε όσους αποφάσιζαν να παρακολοθήσουν την ομάδα τους στην έδρα του αντιπάλου. Κάνατε την αρχή σας το ανταποδίδουμε. Την Κυριακή όσοι από εσάς αποφασίσετε να ρθείτε στο νησί..."υποχρεούστε" να περάσετε απο τον ΣΦΑΜ Ηλ.Βενέζη 6, 50 μέτρα απο το γήπεδο και να απλώσετε τα πανό σας δίπλα στα δικά μας στη Θύρα 3. Θα δούμε τον αγώνα δίπλα δίπλα και φωνάξετε όσο θέλετε για την αγαπημένη σας ομάδα. Ποιός θα νικήσει? Ο πιό τυχερός, ο πιό καλός αλλά τι σημασία έχει? Το πανό των Μενιδιατών στον αγώνα με τον ΑΙΟ έγραφε..."δεν φταίτε εσείς που@@@ας γιοί φτάινε οι φίλοι σας οι Προοδευτικοί". Τι καλύτερη επισημοποίηση της φιλίας των φιλάθλων της ΠΡΟΟ και του ΑΙΟ από αυτό το πανι? ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΩΣΝΑΡΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΡΛΑ http://www.aiolikos-fans.gr

stavros:

Καλημερα και απο μενα...ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Υπαρχει και σχετικο event για το ματσακι στο.......
http://www.facebook.com/group.php?gid=57164769358#!/event.php?eid=346809529086&ref=mf
καθως και chat-room στο blog του ΑΙΟΛΙΚΟΥ οπου μπορουμε να τα λεμε και on line...θα το βρειτε στο.......

http://aiolikosmytilinis.blogspot.com/

Απο keratsinifans.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων