Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/06/2010

Οι διαιτητές των αγώνων σε Νίκαια - Αμφιάλη

"Με δύο ημέρες καθυστέρηση γνωστοποίησε η ΚΕΔ τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του 9ου ομίλου, οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική ανακοίνωση. Έτσι: * Στον αγώνα Προοδευτική – Ελλάς Ποντίων (07/03/2010, ώρα 15:00 Δημ. Στάδιο Νικαίας) ορίσθηκαν οι: Στ. Μάνταλος, Γ. Δανέζης-Ν. Τσαγκάρης (ΕΠΣ Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας Δ. Γκρούτσης (ΕΠΣ Κορινθίας). * Στον αγώνα Άρης Αμφιάλης – Κερατσίνι (07/03/2010, 6.3.10 ώρα 15:00 Δημ. Στάδιο Σιταποθηκών) ορίσθηκαν οι: Π. Γκιόλιας, Α. Ταρανάς-Σ. Νικολαδός (ΕΠΣ Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας Ι. Κωνσταντινίδου (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)."
(www.periferiako.com)
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.

__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://mail.yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων