Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/13/2010

Δε μας τα λεει και πολυ καλα η ΕΠΟ

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα από πλευράς ΕΠΟ προς την Προοδευτική, η οποία είναι αναγκασμένη να πληρώνει ένα… σωρό χρήματα, με συνέπεια να «αιμορραγεί» οικονομικά. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η διοίκηση των «βυσσινί» να πληρώσει συνολικά 2.400 ευρώ (!) για περιστατικά που έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου (1.200 ευρώ) και στο εκτός με το Κερατσίνι (1.200 ευρώ). Ωστόσο, τουλάχιστον στην περίπτωση του αγώνα του Κερατσινίου, άπαντες μπορούν να θυμηθούν ότι τα επεισόδια δημιουργήθηκαν από οπαδούς, άσχετους με την αναμέτρηση, και το μόνο που είχαν να κάνουν οι φίλοι της Προοδευτικής ήταν να αμυνθούν από την εγκληματική και απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν.

www.periferiako.com

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ???? ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ...??? ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ...!!!!

prootube1977

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων