Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/14/2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Στον χθεσινό αγώνα για την φάση των τεσσάρων του Κυπέλλου με το Κερατσίνι η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αποκλείστηκε στα πέναλτυ (σκορ κανονικής διάρκειας 1-1).
Σε περίπτωση που την άλλη Κυριακή στο Μενίδι χάσουμε, (λέω εγώ τώρα...), περιττό να σας ενημερώσω ότι ο Αχαρναικός φεύγει στους +7 και η ΠΡΟΟ θα δείξει στον υπόλοιπο κόσμο πώς μπορείς να γ@μήσεις μια ολόκληρη σεζόν μέσα σε 10 μέρες!
Καταλαβαίνω ότι η Διοίκηση έχει βάλει κάτι παραπάνω από τα δυνατά της.
Το θέμα όμως δεν είναι να το καταλάβω εγώ και η υπόλοιπη κερκίδα, αλλά οι άνθρωποι που ξεχύνονται στο χορτάρι. ΑΥΤΟΙ πρέπει να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα παίζουν. Εδώ δεν είναι Δαλαμανάρα Άργους, εδώ είναι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, η ιστορική ομάδα της Κοκκινιάς που έχει κερδίσει Ολυμιακούς, Παναθηναικούς, ΑΕΚ, Άρηδες, Ηρακλήδες κτλ κτλ κτλ. Η φανέλα είναι πολύ βαρυά, και όποιος πιστεύει ότι δεν του αξίζει να την βγάλει και να φύγει... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ!!!
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες....V.E.

__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://mail.yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων