Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/07/2010

Καταγγελία για Στήσιμο Αγώνων στον 9ο Όμιλο


Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι υπάρχουν κρούσματα από κάποιον με επώνυμο «ΤΕΛΙΔΗΣ» προσπάθειας παρέμβασης σε αγώνες του 9ου ομίλου στην Δ’ Εθνική που συμμετέχουν οι ομάδες του Πειραιά.

Αναλυτικά η επιστολή: «Ενημερώνω την κοινή γνώμη και τους συμμετέχοντες στο Ερασιτεχνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα ότι με έδρα την Βόρεια Ελλάδα και πιθανόν τις Σέρρες κινείται άτομο που δηλώνει επώνυμο ΤΕΛΙΔΗΣ και το οποίο προσπαθεί να αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων παρεμβαίνοντας και επιχειρώντας να δωροδοκήσει διαιτητές.Μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες διαπίστωσα ότι προσπάθησε να παρέμβει σε αγώνα του 9ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος που συμμετέχουν τα πειραϊκά σωματεία.

Για όλα τα ανωτέρω ενημερώθηκε η Κεντρική επιτροπή διαιτησίας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μετά από αυτό το πραγματικό συμβάν καλώ όλους τους με οποιοδήποτε τρόπο συμμετέχοντες στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να παλέψουμε θαρραλέα και ανυποχώρητα για το ξερίζωμα τέτοιων περιστατικών που μολύνουν το ποδόσφαιρο και μας θίγουν όλους σαν πρόσωπα της κοινωνίας και του αθλητισμού».

πηγή: http://www.sportactive.biz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων