Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/30/2010

Χωρίς προβλήματα, με κόσμο (www.periferiako.com)

"Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί η Προοδευτική στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕ Περάματος. Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Στέλιος Βογιατζής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τη δύσκολη αυτή συνάντηση, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ασφαλώς, οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να φτάσουν στη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό. Αξίζει να τονιστεί ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι, η Προοδευτική θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της."
(www.periferiako.com)
Μας πήρανε χαμπάρι μάγκες! Είμαστε τρελοί και πάνω απ'όλα φίλαθλοι! Δεν ξέρω πολλούς να έχει πέσει η ομάδα τους Δ' και να την ακολουθούν κανονικά σαν να παίζει με τον βάζελο. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η ΠΡΟΟ είναι τρόπος ζωής και δεν έχει σημασία με ποιον παίζει... Αρκεί να παίζει και εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ!

ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://mail.yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων