Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/23/2010

ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ-ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Part 22

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - "ΚΟΛΑΖ"
Επιτέλους και μια δουλειά από αυτό το παλικάρι που ΔΕΝ αναφέρεται σε δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια. Μία πολύ ευχάριστη συλλογή από επανεκτελέσεις παλιών και πολύ αγαπημένων τραγουδιών του Ελληνικού πενταγράμμου. Ήδη έχει γίνει γνωστό το "Άννα" τόσο από το ραδιόφωνο όσο και απ'την τηλεόραση με το πρώτο videoclip του δίσκου. (Τώρα και από το blog μας!..)
http://hotfile.com/dl/18776463/cdb5bd1/Mixalhs_Xatzhgiannhs_-_Kolaz_(EXCLUSIVE_By_KastoriaFC_Team).rar.html
(Σημείωση: Αν πατήσετε τα Link και σας πει ότι πρέπει να είστε premium member για να κατεβάσετε, ενημερώστε με μέσω e-mail στο paramithi2004@yahoo.gr να σας πω τι πρέπει να κάνετε.)
Όποιος έχει κάποια ιδιαίταιρη προτίμηση (δίσκο-κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι κτλ) που λείπει από τη συλλογή του, μπορεί ελεύθερα να το ζητήσει με mail στο paramithi2004@yahoo.gr. Το blog και η συγκεκριμένη στήλη θα ανταποκριθεί στις μουσικές επιθυμίες σας το ταχύτερο!

ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων