Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/02/2010

ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ-ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Part 21

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ"
Δεν πιστεύω να θέλετε και συστάσεις... Νέος χρόνος με διπλό CD Δημήτρη Μητροπάνου (εγώ στο μαγαζί του ήμουνα πάντως) και καλή διασκέδαση στο υπόλοιπο των εορτών!
(Σημείωση: Αν πατήσετε τα Link και σας πει ότι πρέπει να είστε premium member για να κατεβάσετε, ενημερώστε με μέσω e-mail στο paramithi2004@yahoo.gr να σας πω τι πρέπει να κάνετε.)

http://rapidshare.com/files/322128611/Dhmhtrhs_Mhtropanos_-_Ta_tragoudia_ths_zwhs_mou__2CD_s___EXCLUSIVE_By_KastoriaFC_Team_.part1.rar


http://rapidshare.com/files/322133903/Dhmhtrhs_Mhtropanos_-_Ta_tragoudia_ths_zwhs_mou__2CD_s___EXCLUSIVE_By_KastoriaFC_Team_.part2.rar


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!:santa2::emcsa:

Όποιος έχει κάποια ιδιαίταιρη προτίμηση (δίσκο-κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι κτλ) που λείπει από τη συλλογή του, μπορεί ελεύθερα να το ζητήσει με mail στο paramithi2004@yahoo.gr. Το blog και η συγκεκριμένη στήλη θα ανταποκριθεί στις μουσικές επιθυμίες σας το ταχύτερο!

ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων