Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/02/2010

FACE OF THE YEAR...Αφιερωμα στο μπλογκ PART 3

Η είσοδος της νέας χρονιάς που συμπίπτει με την ονομαστική εορτή του Βασίλη, μου δίνει την ευκαιρία να πω δυο λόγια για τον διαχειριστή του ιστοχώρου που διαβάζετε τον αγαπητό και πάνω απ’ όλα φίλο Βασίλη Καλαμβόκα.

Η τελευταία μέρα κάθε χρόνου είναι αυτή που πιστοποιεί και επικυρώνει τα αποτελέσματα χρήσης κάθε δραστηριότητας για τη χρονιά που πέρασε. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν βεβαίως οικονομικά αποτελέσματα γιατί οικονομική δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής δεν υπάρχει γύρω από το blog, υπάρχουν όμως τα αποτελέσματα της επισκεψιμότητας που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει αν κλικάρει πάνω στο εικονίδιο histats.

Ο Βασίλης αναφέρθηκε χθες στην επισκεψιμότητα του συνόλου των θεμάτων που αναρτήθηκαν στην διάρκεια του χρόνου. Από την πλευρά μου θ’ αναφερθώ στο σύνολο των μοναδικών επισκεπτών. Όσων δηλαδή χρησιμοποίησαν τον υπολογιστή τους απλά και μόνο για να δουν τι γράφει το vissini club.

Χωρίς εισαγωγές και σχόλια τα νούμερα λένε πως οι 30.706 επισκέπτες του 2008 έγιναν 48.957 το 2009. Αύξηση της τάξης του 60%! Αυτό σημαίνει 134 επισκέπτες κάθε μέρα ή 4079 κάθε μήνα. Νούμερο ενδεικτικό του ενδιαφέροντος όσων θέλουν να μάθουν νέα της ομάδας, εξωπραγματικό για τα δεδομένα ομάδων της κατηγορίας που βρισκόμαστε και άμεσα συγκρίσιμο ακόμα για με συλλόγους της κορυφαίας κατηγορίας.

Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των πρωτοεμφανιζόμενων επισκεπτών που από 8.661 το 2008 έφτασαν τους 11.658 το 2009. Παρ’ ότι μιλάμε για ιστοσελίδα που απευθύνεται σε ‘’ειδικό κοινό’ η θεαματική αύξηση κι αυτής της κατηγορίας επισκεπτών δείχνει το μέγεθος της απήχησης όλης αυτής της προσπάθειας.

Ειδικά τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Οκτώβριος και Δεκέμβριος έκλεισαν με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες ενώ τον Νοέμβριο ξεπέρασαν τους 6.000, δημιουργώντας νέα ιστορικά ρεκόρ.

Το vissini club δεν είναι πλέον ένας απλός ιστοχώρος αλλά χώρος συνεύρεσης των όπου γης Προοδευτικάνων κι όλα αυτά χάρη στο Βασίλη που ξεκίνησε μόνος κι από το πουθενά για να σπάσει τη φραγή ενημέρωσης από τις στήλες των εφημερίδων, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα της φωτιάς του φοίνικα σε καιρούς πραγματικά δύσκολους για το σωματείο, γι’ αυτό μαζί με τις ευχές μου για την ονομαστική του εορτή θέλω να του απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Παράλληλα θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου για τα γεγονός ότι Προοδευτικάνοι από τη Νίκαια, το Κερατσίνι την Ανατολική Αττική στήνουν τα δικά τους προπύργια ενημέρωσης απλώνοντας την Προοδευτικάνικη ιδέα σε όλο και περισσότερο κόσμο. Ακόμα και διαφορετικές φωνές για τα δεδομένα των οπαδικών αντίληψεων όπως αυτή του βυσσινί προ’’ο’’λεταριάτου είναι πραγματικά καλοδεχούμενες και ειλικρινά αναγκαίες στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Μακάρι να ξανακουστεί η φωνή τους.

Κλείνοντας θέλω πέρα από τις τυπικές ευχές να ευχηθώ επιτυχία κουράγιο και δύναμη στους αθλητές του συλλόγου τη διοίκηση τους γονείς, τους φιλάθλους κι όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο στηρίζουν την προσπάθεια τους προσδοκώντας το αυτονόητο ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ. (Δ.Β.)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων