Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/21/2010

Ποιος εισαι ρε??

Την οργή της διοίκησης της Προοδευτικής προκάλεσε η στάση του Σταμάτη Συρίγου στη διαπραγμάτευση που είχε ξεκινήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κορυδαλλού.

Ο ποδοσφαιριστής ενώ είχε σχεδόν κλείσει τη συμφωνία για να ενταχθεί στο ρόστερ της Προοδευτικής, κατέληξε να φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και το γεγονός αυτό οδήγησε τους "βυσσινί" στην έκδοση ιδιαίτερα σκληρής ανακοίνωσης στην οποία τονίζουν τα εξής: «Η Προοδευτική είναι μια ομάδα που είναι στις καρδιές όλων των φιλάθλων της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι τη Δράμα και είναι κρίμα ορισμένα παικτάκια να καπηλεύονται το όνομά της για να κάνουν μια μεταγραφή για λίγα ευρώ παραπάνω, αθετώντας την συμφωνία και τον λόγο που έδωσαν συμφωνώντας σε όλα με τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Κατσίγιαννη. Μιλάμε συγκεκριμένα για τον Συρίγο Σταμάτη, έναν ποδοσφαιριστή που στο τέλος της καριέρας του έπεσε σε ολίσθημα. Η Προοδευτική κ. Συρίγο και κάθε κ. Συρίγο δεν είναι προϊόν για εκμετάλλευση».
dokari.gr


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Εκνευρίστηκαν με Συρίγο Το ραντεβού είχε προγραμματιστεί, η πλευρά της διοίκησης ήταν παρούσα, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ο… ποδοσφαιριστής. Όλα αυτά συνέβησαν στην Προοδευτική, όπου τα… έχουν με τον Σταμάτη Συρίγο για την αλλαγή πλεύσης που αποφάσισε να κάνει και να προτιμήσει τελικά τον Απόλλωνα Αθηνών. Στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου επήλθε ένας φυσιολογικός εκνευρισμός, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει κ αμία διάθεση επαναπροσέγγισης του παίκτη. Πλέον, οι ιθύνοντες της Προοδευτικής έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις, ενώ όπως αναφέρεται και στον μπλογκ των φιλάθλων «vissiniclubnogate.blogspot.com», ο πρόεδρος κ. Κατσίγιαννης τόνισε ότι «η Προοδευτική δεν παρακαλάει κανέναν, αλλά σε λίγο θα την παρακαλάνε».
periferiaco.com (βασικό ότι ένα τέτοιο μπλογκ αναφέρει την πηγή του)!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων