Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/15/2010

Βλέπει τον Μαστραντώνη η Προοδευτική

Είναι γνωστό εδώ και πολλές ημέρες πως οι διοικούντες την Προοδευτική αναζητούν ένα επιθετικό που θα ισχυροποιήσει τη γραμμή κρούσης και θα πλαισιώσει τους Αργυρίου και Καλογερά. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μαστραντώνη.

Ο 32χρονος επιθετικός, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 8ου ομίλου με τη φανέλα του πρωταθλητή ΠΑΟ Ρουφ, ενδέχεται να αποχωρήσει από το αθηναϊκό σωματείο, με το οποίο φέτος μετρά 11 συμμετοχές και δύο γκολ. Οι «βυσσινί» έχουν ψάξει την υπόθεση διαπιστώνοντας ότι μόνο εύκολη δεν είναι (άλλωστε ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει στην «Αούστρια»), ωστόσο είναι διατεθειμένοι να την παλέψουν. Λογικό, αφού μιλάμε για έναν επιθετικό, ο οποίος κάθε σεζόν στη Δ’ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετρούσε πάντα διψήφιο αριθμό τερμάτων.


sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων