Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

12/19/2009

ΝΤΡΟΠΗ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...

Το μόνο που νιώθω είναι ΝΤΡΟΠΗ...Δεν χρειάζεται να αναλώσω τα λόγια μου για την ήττα η οποία ήταν απολύτως δίκαιη μιας και η ομάδα δεν απέδωσε ποδόσφαιρο και είναι τυχερή που δεν δέχθηκε και άλλα γκολ...αλλά χρειάζεται να πώ ότι νιώθω απαίσια με όσα συνέβησαν.

Μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό η εικόνα μεσήλικων,πιτσιρικάδων και πατεράδων με τα παιδιά τους και από τους φιλάθλους της Προοδευτικής αλλά και απ' αυτούς του Κερατσινίου να τρέχουν πανικόβλητοι να γλιτώσουν από αυτή την αδιάκριτη δολοφονική επίθεση. Εννοείται πως ούτε αυτά τα παιδιά φταίνε σε κάτι ούτε οι περισσότεροι από εμάς φταίμε εκεί που παρακολουθούμε φιλήσυχα και με φίλαθλο πνεύμα ένα παιχνίδι να φεύγουμε εσπευσμένα από το γήπεδο εξαιτίας τέτοιων περιστατικών. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γράψω το παραμικρό σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Άλλωστε σε μια ήττα με 3-0 μόνο δικαιολογίες δεν χωράνε. Λυπάμαι που ο συνδυασμός της κακής αγωνιστικής εικόνας και επεισοδίων απομακρύνει για μια ακόμη φορά τον κόσμο τον οποίο με τόσο κόπο όλοι είχαμε βοήθησει να συσπειρωθεί και να επιστρέψει στην ομάδα.

Πραγματικά είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ να συμβαίνουν όλα αυτά. ΔΕΝ με νοιάζει και ΔΕΝ με αφορά τι γίνεται εκτός γηπέδου. Το γήπεδο ποτέ δεν είχε το χαρακτήρα της εκκλησίας και πάντοτε ακούς και θα ακούς βρισιές, αποδοκιμασίες και θα πέφτουν αντικείμενα γιατί αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του έλληνα οπαδού αλλά μέχρι εκεί. ΟΧΙ άλλοι τραυματίες, ΟΧΙ άλλοι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΧΙ άλλα επεισόδια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Σκοπός όλων μας πιστεύω είναι να επανέλθουν στο γήπεδο νεαρά παιδιά που να αγαπήσουν την ομάδα και να είναι η επόμενη γενιά φιλάθλων.

Με τέτοια γεγονότα ποιος πατέρας θα φέρει ξανά το παιδί του στο γήπεδο??? ΑΔΙΑΦΟΡΩ για την ήττα όχι γιάτι είναι ασήμαντη αφού η άνοδος απομακρύνθηκε για τα καλά αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΩ γιατί απόψε κάποιος μπορεί να είχε χάσει τη ζωή του... Και η ΖΩΗ είναι το πολυτιμότερο αγαθό κύριοι. Ανεξάρτητα από ποιά ομάδα υποστηρίζετε αυτό που έχει σημασία είναι να σέβεστε και να σεβόμαστε όλοι αυτό που λέγετε ΖΩΗ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Κάποιοι δεν έφταιγαν σε τίποτα, ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να ήταν ο καθένας από εμάς. ΩΣ ΠΟΤΕ ?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων