Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/05/2009

Ανακοινωση Συνδεσμου Φιλαθλων Αιολικου Αθηνων

Ο σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, επί τη ευκαιρία του Κυριακάτικου παιχνιδιού, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:"Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Μνήμες του παρελθόντος θα ζήσουμε πάλι την Κυριακή στο ιστορικό γήπεδο της Νίκαιας, με αντίπαλο την Προοδευτική.Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της δεκαετίας 1980 ~ 90, τότε που στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα, παρουσία 5.000 και πλέον θεατών, 2.500 Προοδευτικάνους και 2.500 Αιολικούς.Ναι, καλά διαβάσατε, αυτός ήταν ο αριθμός των φιλάθλων που πηγαίνανε τότε και μιλάμε για αγώνα Β' Εθνικής.

Όμως τα χρόνια έχουν περάσει και οι ομάδες μας περάσανε από σαράντα κύματα και μας βρίσκει η μοίρα αντιμέτωπες πάλι, δυστυχώς όμως στη Δ' Εθνική (Περιφερειακό).

Καλούμε τον κόσμο του Αιολικού, να δώσει το μεγάλο παρών ώστε να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων και ανεξαρτήτου αποτελέσματος να φύγουμε όλοι, Προοδευτικάνοι και Μυτιληνιοί, αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Μετά τιμής το Δ.Σ.Ο Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων