Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/23/2009

Πόσα? Πέντε?!? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ομολογώ πως δεν είχα καν σκοπό να σχολιάσω το ματς μετά από αυτό το σκορ. Τι να πεις άλλωστε? Ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι? Τα παιδιά φυσάγανε σε όλο το παιχνίδι! Καλύτερες φάσεις? Πέντε γκολ μπήκανε και 2 δοκάρια! Όλο το ματς καλύτερη φάση ήτανε!
Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να σχολιάσω είναι άλλος. Απλά θα ήθελα να επισημάνω πως η Προοδευτική που αντίκρισα και αντικρίσαμε όλοι στο ματς της Κυριακής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ. Εκείνη της Δ' πρέπει να έχει μείνει μάλλον κάπου πίσω, μαζί με αυτούς που ήθελαν το κακό της, και εκεί να παραμείνει. Πρέπει να το νιώσουμε στο πετσί μας κύριοι ότι ο καιρός ήρθε. Τέρμα τα ψέμματα, η διοίκηση, οι παίχτες και η κερκιδα δεν αστειεύονται πια. Αν γίνει ''στραβή'' και δεν ανέβουμε φέτος, μάλλον με πουστι@ θα το έχουνε καταφέρει οι αντίπαλοί μας. Δεν είμαι υπέρμετρα αισιόδοξος... Απλά πλέον είμαι σίγουρος !
Ένας από τους αδερφούς είπε πολύ μεγάλη κουβέντα προ ολίγων ημερών:
Το ποταμι δεν γυριζει πισω
Και έχει δίκιο! Αρκεί να το σπρώξουμε και εμείς όσο μπορούμε. Το γήπεδο την Κυριακή ήταν σχεδόν γεμάτο... Δεν αρκεί! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ!!!
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων