Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/19/2009

Σωρός από άρθρα για το χθεσινό ντέρμπι!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια
Με τον πλέον απερίφραστο τρόπο καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν χθες η διοίκηση της Προοδευτικής. Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου τονίζουν ότι έγινε τεράστια προσπάθεια προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό εντός γηπέδου, κάτι για το οποίο επήλθε πλήρης επιτυχία. Κατά τα άλλα, το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θεωρούν ότι ήταν στο… χέρι της Προοδευτικής να φτάσει σε μία ακόμη νίκη.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΥΡΕΝΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ
Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της Προοδευτικής λίγο μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Πυρένη, επειδή, όπως βγήκε προς τα έξω, δεν χρησιμοποίησε κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πάντως, από την πλευρά του, ο ίδιος ο προπονητής της Προοδευτικής αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιου συμβάντος στα «βυσσινί» αποδυτήρια.
(www.periferiako.com)
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων