Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/21/2009

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: «Ευθύνεται η αστυνομία, ευχαριστούμε την Προοδευτική»

Κατά τη χθεσινή ημέρα, τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής έκλεψαν τα σφοδρά επεισόδια που έγιναν πριν, μετά, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Προοδευτικής με τον Αχαρναϊκό. Σε αυτά τα επεισόδια στάθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε και η διοίκηση του μενιδιάτικου συλλόγου, η οποία επέρριψε ευθύνες στην ανεπαρκή αστυνομική δύναμη. Από την άλλη, εκφράζονται ευχαριστίες προς τη διοίκηση των «βυσσινί» για την άψογη φιλοξενία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Καταδικάζουμε τα όσα διαδραματίσθηκαν στον αγώνα της ομάδας μας με την Προοδευτική. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ευθύνη όλων μας, αλλά κυρίως της αστυνομίας, που διέθεσε ανεπαρκή αστυνομική δύναμη, και αδυνατούσε να διαφυλάξει την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων, ενώ ήταν ενημερωμένη ότι θα υπήρχε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων. Η επικινδυνότητα ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να φύγουν τα πούλμαν, και η αστυνομία θεώρησε σωστό να τους αφήσεις μετά το τέλος του αγώνα ανήμπορους στους δρόμους και έγινε ό,τι έγινε στο Χαιδάρι, μοιραία. Η ευθύνη των σωματείων ανέρχεται στο ότι δυστυχώς στο έτος 2010, κοντά, φαντάζουν ανήμπορα να σταματήσουν τη βία στα γήπεδα. Τέλος, με έμφαση τονίζουμε ότι η αποστολή της ομάδας μας έτυχε ιδιαίτερης και άριστης φιλοξενίας, κάτι που οφείλουμε να ανταποδώσουμε».
(www.periferiako.com)
ΠΡΟΟ NO GATE forever! VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες.... V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων