Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/28/2009

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: «Βυσσινί» κοινωνικό μήνυμα

Σε εποχή άκρατου επαγγελματισμού για το ποδόσφαιρό μας, υπάρχουν παιδιά που λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων χρειάζονται βοήθεια για να διατηρήσουν «ζωντανό» το όνειρό τους στην άθληση.

Και τέτοια παιδιά είναι οι μαθητές του 67ου Λυκείου Αθηνών, που βρίσκεται στον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, που χαρακτηρίζεται πολυπολιτισμικό, αφού πολλοί από τους μαθητές του είναι γόνοι μεταναστών, από πολλά σημεία της υφηλίου. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου λοιπόν, που αποτελείται κυρίως από Ελληνες, Αλβανούς, Αρμένιους και Τυνήσιους μαθητές, για να κατέβει στο σχολικό πρωτάθλημα χρειαζόταν στολές. Και η διοίκηση του Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής αποφάσισε να «ντύσει» τους μαθητές έπειτα από πρόταση του καθηγητή τους και βετεράνου άσου των «βυσσινί», Γρηγόρη Θεοδωρίδη. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τάκης Καλούδης και το μέλος Διονύσης Σπετσαρίας επισκέφτηκαν το Λύκειο και παρέδωσαν στους 20 μαθητές της ομάδας από μια πλήρη εμφάνιση και στη διευθύντρια του Λυκείου, Ελένη Πυρρή, το λάβαρο της ομάδας, ευχόμενοι να τους φέρουν... γούρι στις προσπάθειές τους.


Το μονο που εχω να πω εγω ειναι ενα μεγαλο μπραβο στον συλλογο παλαιμαχων και θελω να τους ευχαριστησω γιατι για αλλη μια φορα με εκαναν περηφανο που ειμαι Προοδευτικανος.

εγραψε ο Σακης απo το forum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων