Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/19/2009

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

To αρθρο ειναι κατεβασμενο απο το φορουμ.

Παιδιά νιώθω μεγάλη ντροπή για ένα θλιβερό περιστατικό που έχει να κάνει με την ομάδα μας και μόνο. Μετά το τέλος με τον Αχαρναϊκό στα δικά μας αποδυτήρια υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και το κατάλαβαν όλοι όσοι ήταν στα κάγκελα που είναι πάνω από τα αποδυτήρια. Επειδή κάτι μου πήγε στραβά από την αρχή ρώτησα κάποιους παίκτες που έχω μια φιλική σχέση και μου είπαν ότι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Προο μας επιτέθηκε στον Πυρένη!!! Ναι καλά ακούσατε.

Δεν θέλω να πω ποιος είναι αυτός ο παλαίμαχος ο οποίος θέλει να έχει λόγο στην ομάδα εγώ αυτό που περιμένω είναι να πάρει η διοίκηση θέση και να μη θάψει το θέμα. Δεν στέκομαι στο ποιος είναι προπονητής άλλωστε έχω κάνει κριτική στον Αγγελο αλλά την κίνηση αυτού του ανθρώπου που έχει φορέσει τη βυσσινί φανέλα με το φοίνικα στο στήθος.

Δεν κατάλαβα τι είναι τα αποδυτήρια της Προο; Ξέφραγο αμπέλι να μπαίνει οποιος θέλει και να κάνει ότι θέλει σε μέλη της ομάδας; Με ποιο δικαίωμα κάποιοι πηγαίνουν την Προο δεκαετίες πίσω. Φτάνει πια αρκετά της φάγατε τη σάρκα η Προο δεν μπορεί να έχει 100 προπονητές 100 προέδρους και 100 παράγοντες. Καμία φορά κάθομαι και σκέφτομαι αυτά που έλεγε ο Μπαταγιάννης σε μια τελευταία γενική συνέλευση ότι οι παλαίμαχοι είναι γάγγραινα αυτής της ομάδας και δυστυχώς κάποιοι τον δικαιώνουν φυσικά όχι όλοι.

Περιμένω από τη διοίκηση να ονοματίσει τον συγκεκριμένο και να τον απομονώσει. Και για να μη ξεχνόμαστε η διοίκηση δεν είναι μόνο να βάζει χέρι σε κάποιους οπαδούς που καμία φορά ξεφεύγουν είναι η αλήθεια αλλά να προστατεύει την ίδια την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων