Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/14/2009

Τι γραφτηκε για μας

Τη βούλιαξε
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ

Το ντέρμπι της χθεσινής ημέρας μεταξύ της Καλλονής και της Προοδευτικής ανέδειξε μεγάλη νικήτρια τη δεύτερη. Οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και όντας πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν τα δύο γκολ που τελικά τους έδωσαν και τους βαθμούς της νίκης (2-1). Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι, που από το με 28’ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του Πέκταρη, ήταν καλοί μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρωταγωνιστής για τους «βυσσινί» ήταν και πάλι ο 20χρονος επιθετικός Μάριος Αργυρίου, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ φτάνοντας τα τέσσερα συνολικά στο πρωτάθλημα.

goalday.gr


Πω Πω μια Προο!
Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2009 23:35
Το δικό της μήνυμα έστειλε η Προοδευτική, που πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της πανίσχυρης φέτος Καλλονής και έδειξε ικανή να επιστρέψει στις κατηγορίες που ανήκει. dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων