Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/01/2009

Ρε που παμε ρε??

Παιδιά χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής σας μεταφέρω κουβέντα στο χαλαρό από πολύ καλό μου φίλο που μένει στο Λαύριο και βλέπει τα ματς του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή την Κυριακή κάποιοι άνοιξαν φιλικό διάλογο με τον πρόεδρο της ομάδας της Μυτιλήνης και αυτός τους έλεγε ότι έχουν κάνει μεγάλη επένδυση το μπάτζετ είναι υψηλό (είναι αλήθεια αυτό) και δεν δίστασε να πει φόρα παρτίδα ότι έχουν οργανωθεί και στον τομέα της διαιτησίας!!! Διαφήμιζαν μάλιστα και το ότι ο υπεύθυνος του περιφερειακού είναι από το Χιο και κάτι περιμένουν από εκεί.

Προσωπικά εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά και είναι φανερό ότι έβαλαν στον όμιλό μας Αιολικό και Καλλονή γιατί είναι πιο εύκολα να βγουν από τον όμιλο του Πειραιά απ' ότι της Αθήνας. Αυτό που εύχομαι είναι η διοίκηση να ξέρει τι παίζει έτσι ώστε να μην πάμε σαν πρόβατο σε σφαγή την επόμενη αγωνιστική στην Καλλονή.

Εγραψε ο santa sofia στο φορουμ οπαδων Προοδευτικης

1 σχόλιο:

  1. Από το κακό στο χειρότερο. Τίποτα πλέων δεν μας σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων