Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/03/2009

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Αν το σαββατιάτικο Φως είχε την ανακοίνωση για τους εντός ή εκτός εισαγωγικών εχθρούς της Προοδευτικής την Κυριακή είχε κατ’ αποκλειστικότητα ακόμα μια.
Αυτή τη φορά αναφερόταν στην διεύρυνση του Δ.Σ. με δύο νέα μέλη. Τους επιχειρηματίες Μπάμπη Βερυκάκη και Νίκο Κατσιγιάννη που αναφέρονται σαν προσωπικοί φίλοι του προέδρου Σταμάτη Βουρδαμή.
Είναι σπουδαίο που η διοίκηση το παλεύει και προσπαθεί να ενισχύσει το έργο του συλλόγου με νέα πρόσωπα. Είναι εξ ίσου άξιο λόγου που βρίσκονται ακόμα και σήμερα άνθρωποι διατεθειμένοι να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν.
Επίσης είναι σημαντική η εξωστρέφεια που διακρίνει τη διοίκηση το τελευταίο διάστημα που προσπαθεί με τον τρόπο της να κοινοποιήσει τις θέσεις τις ευρύτερα.
Μέχρι εδώ όλα καλά ΑΛΛΑ:
Όταν υπάρχει πανώ μπροστά στο δημαρχείο του Κορυδαλλού που καλεί τους φιλάθλους να γραφτούνε μέλη ενισχύοντας το έργο του συλλόγου αυτό από μόνο του σημαίνει αυτόματη ανάληψη δεσμεύσεων απέναντι στα δικαιώματα αυτών που νοούνται σαν μέλη.
Μεταβολές στη σύνθεση του Δ.Σ. δεν μπορεί να κοινοποιούνται με μια λιγόλογη ανακοίνωση σ’ ένα κυριακάτικο αθλητικό φύλλο σαν να πρόκειται για αναγγελία γάμου.
Ποιος ξέρει να μας πει ποια είναι σήμερα η σύνθεση του Δ.Σ. ποια και πόσα είναι τα μέλη του και οι χρεώσεις ενός εκάστου; Ποια είναι τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής;
Δεν ζητάω γενική συνέλευση ντάλα καλοκαίρι. Μια συνέντευξη τύπου όμως που θα βάζει τα πράγματα στη θέση τους απομακρύνοντας τις σκιές χρειάζεται οπωσδήποτε εδώ και τώρα.
Όπως επίσης είναι θέμα τάξεως δελτία τύπου που αποσαφηνίζουν τις θέσεις του συλλόγου να πηγαίνουνε παντού. Κι όταν λέμε παντού εννοούμε παντού Με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι ζήτημα λεπτών.
Ο Σεπτέμβρης δεν είναι μακριά. Τότε μπορούμε εύκολα να πάμε σε μια έκτακτη γενική συνέλευση κι αφού γίνει η αποτίμηση του μέχρι σήμερα έργου της διοίκησης να ζητηθεί όχι απλά ψήφος εμπιστοσύνης αλλά η στήριξη του ίδιου του κόσμου στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται.
Η σημερινή διοίκηση έχει εκείνο το προφίλ που χρειάζεται όχι απλά για να επιχειρήσει, αλλά για να πετύχει επιτέλους την μεγάλη στροφή στον κόσμο της ομάδας.
Η συμμετοχική διοίκηση είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα θέμα νοοτροπίας και μετά όλα τ.’ άλλα. Αυτά τα πράγματα ή τα πιστεύεις ή όχι. Γενική συνέλευση δεν είναι επιτροπή εράνου της ενορίας που όλα κρίνονται στην κατάθεση του οβολού και πάπαλα.
Στηρίζουμε τη σημερινή διοίκηση και δε το λέμε απλά το δείχνουμε κιόλας. Αλλά αν σκεφτεί κανείς τι μεγέθους κρίσεις περάσαμε τα τελευταία χρόνια και που φτάσαμε, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει πως ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε επιτέλους πορεία παντού.
Τελειώνοντας για την ιστορία αναφέρω πως η διοίκηση (δικαίωμα της βέβαια) δεν μας έχει κάνει ως τώρα την τιμή να μας στείλει για τα μάτια βρε αδερφέ μια ανακοίνωση για να την σηκώσουμε στο blog.
Εμείς κακία δεν κρατάμε και συνεχίζουμε. Έχουμε τον τρόπο μας να προσφέρουμε σ’ όλους εσάς που μας διαβάζετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Μπορεί το διαστημόπλοιο φοίνικας να έφτασε στον Άρη αλλά κατά τ’ άλλα κλείνοντας την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα όχι επίσημη ιστοσελίδα δεν έχουμε ακόμα αλλά ούτε ένα απλό χρονόμετρο στο γήπεδο για να βλέπουμε ποιο λεπτό του αγώνα παίζουμε.
Ας μην μιζεριάζω όμως άλλο. Φτάνει για σήμερα. Απλά αδέρφια να ξέρετε πως από τη μεριά μας θα το πολεμάμε όσο γίνεται για να μη μας φάει το μαύρο σκοτάδι. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων