Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/28/2009

Ελα παιδια...ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!

Η ανακοίνωση για τις κληρώσεις
Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε η ΕΠΟ τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα οι κληρώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, οι κληρώσεις θα γίνουν:
Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου για τον 10ο όμιλο (θα συμμετάσχουν ομάδες από τις ΕΠΣ Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου).
Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο ΒΕΡΜΙΟΝ στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας για τους ομίλους 1,2,3 και 4 (θα συμμετάσχουν ομάδες από τις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Μακεδονίας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας).
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00 στο Athens Golf Club στη Γλυφάδα για τους ομίλους 5,6,7,8 και 9 (θα συμμετάσχουν ομάδες από τις ΕΠΣ Αθηνών, Αργολίδας, Βοιωτίας, ΕΠΣΔΑ, ΕΠΣΑΝΑ, Πειραιώς, Αρκαδίας, Κορινθίας, Εύβοιας, Λακωνίας, Κέρκυρας, Λέσβου, Θεσπρωτίας, Κυκλάδων, Πρέβεζας-Λευκάδας, Άρτας, Χίου, Αιτ/νίας, Δωδεκανήσου, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου, Σάμου, Κεφαλληνίας / Ιθάκης, Ηπείρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων