Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/23/2009

Εφιάλτης δίχως τέλος

Οι πυρκαγιές συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο στη Βορειοανατολική Αττική. Δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ έχουν εκκενωθεί πολλές περιοχές και οι ζημιές στο περιβάλλον και τις περιουσίες των κατοίκων είναι ανυπολόγιστες. Άγιος Στέφανος, Ντράφι, Πανόραμα Παλλήνης, Πικέρμι, Πεντέλη, Βαρνάβας, Ροδόπολη, Σταμάτα, Διόνυσος, Μαραθώνας και Άνω Σούλι βρίσκονται σε πύρινο κλοιό, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά προς Κρυονέρι και Πάρνηθα.

Από το πρωί συμμετέχουν και πάλι στη μάχη της πυρόσβεσης έντεκα αεροσκάφη και οκτώ ελικόπτερα, ενώ σημαντική είναι η συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων με 70 πεζοναύτες, 250 άτομα πολεμικού ναυτικού, 20 αεροσκάφη, 26 πυροσβεστικά, 15 υδροφόρες, τρία γκρέιντερ και δύο φορτωτές. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, ζήτησε τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ήδη έχουν καταφθάσει τρία αεροσκάφη από Ιταλία και Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων