Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/08/2009

Τελευταία νέα από τη προετοιμασία της ομάδας

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στη προπόνηση της Πέμπτης, με τον Μιχάλη Χατζηγεωργαλή, καθώς γύρισε το πόδι του. Σήμερα μετέβει στη Βέροια όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.
Παρόλα αυτά, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά για την ομάδα στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και μάλιστα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Πυρένης δείχνει ικανοποιημένος καθώς όλοι οι παίκτες δίνουν "μάχη" για να κερδίσουν μία θέση στη βασική ενδεκάδα.
Τόσο ο νεοαποκτηθείς Μάριος Αργυρίου όσο και δύο ακόμα παίκτες που βρίσκονται υπο δοκιμήν προπονούνται κανονικά, με τους τελευταίους να έχουν πιθανότητες να ενταχθούν στην ομάδα εάν αφήσουν θετικές εντυπώσεις στον προπονητή.
Τέλος, αύριο η ομάδα μας θα δώσει δυνατό τεστ με αντίπαλο τη Καλλιθέα, η οποία κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο ίδιο προπονητικό κέντρο. Από αυτό το παιχνίδι θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα εν όψη της δύσκολης σεζόν που ξεκινάει το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων