Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/13/2009

Δύο σενάρια για τον 9ο Όμιλο

Νομίζω φίλοι μου πως η παρακάτω είδηση από το αξιόπιστο site periferiako.com έχει αρκετό ενδιαφέρον για τον όμιλο που θα αγωνιστεί η Προοδευτική τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν δύο σενάρια για το ποιες ομάδες θα είναι στον όμιλο.
ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο:
16 ομάδες από τις ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΧΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΣΑΝΑ.
Αναλυτικότερα από την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ θα είναι η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ, ΑΜΦΙΑΛΗ και ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ. Από την ΕΠΣΑΝΑ οι ομάδες ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ΜΑΡΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΩΡΟΠΟΣ και ΚΟΡΩΠΙ. Από την ΕΠΣ ΧΙΟΥ θα είναι η ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ, από την ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ οι ομάδες ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ και ΙΑΛΥΣΟΣ και από την ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ το ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ.
ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο:
Και εκεί έχουμε 16 ομάδες. Η διαφορά είναι ότι στη θέση των ΕΠΣ ΧΙΟΥ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ είναι η ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ με τρεις ομάδες (ΑΙΟΛΙΚΟΣ, ΚΑΛΛΟΝΗ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ).
Όποιο από τα δύο σενάρια θα επικρατήσει τελικά, το σίγουρο είναι ότι θα είναι 16 ομάδες στον όμιλό μας, οπότε δε θα υπάρχει φέτος ρεπό όπως τις προηγούμενες χρονιές. Δε ξέρω τι θα επιρρεάσει τους παράγοντες για τη τελική απόφαση, πάντως υπάρχουν πολλές παράμετροι για να υπολογιστούν (το κόστος για τη μεταφορά των ομάδων και τη διαμονή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλο). Εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε κανένας από τους δύο ομίλους αν και το δεύτερο σενάριο ίσως να είναι πιο οικονομικό από το πρώτο (από θέμα κόστους).
Εν αναμονή της τελικής απόφασης λοιπόν ένα μήνα και κάτι πριν από τη σέντρα (20 Σεπτεμβρίου) για να μάθουμε τους αντίπαλους της ομάδας μας και το πρόγραμμμα.
Δημήτρης Μπαντουράκης.
πηγή πληροφοριών - θέματος: www.periferiako.com

1 σχόλιο:

  1. Παίζει το ίδιο σενάριο με το 2003-04 δηλαδή να διορίσουνε πρωταθλητή τον Αιολικό Μυτιλήνης και αυτό θα γίνει μέσα από τις ομάδες του Πειραιά. Ο αδελφός του Φλωρίδη είναι πρόεδρος του Αιολικού με τεράστια περιουσιακή επιφάνεια. πρέπει να θέσει βέτο ο Ανασόπουλος να μην παίξουν οι πειραικές ομάδες με τον Αιολικό. όπως πέρυσι δεν θέλαμε τον Ασπρόπυργο έτσι και φέτος δεν θέλουμε τον Αιολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων