Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/26/2009

ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΗ

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Προοδευτική στην προσπάθεια να ενισχύσει τη δύναμη της ομάδας ενόψει της νέας σαιζόν. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του περιφερειακού ο 23χρονος μέσος της Καστέλας Βασίλης Χαλκιάς θ’ ανήκει από φέτος στη δύναμη της ομάδας μας
Δεν γνωρίζουμε για την ώρα περισσότερα για την ποδοσφαιρική ταυτότητα του παίχτη για να μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω. Ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν είναι δεδομένη η παραμονή του Χρήστου Μπαλλή και τη νέα χρονιά στην ομάδα μας, γι’ αυτό και συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στα δυο μέρη.
Εκφράζοντας απλά την προσωπική μου γνώμη σαν σκέτος Προοδευτικάνος θέλω να πω τα εξής απευθυνόμενος όχι μόνο στη διοίκηση που προσπαθεί το καλύτερο με βάση τα περιορισμένα μέσα που έχει στη διάθεση της, αλλά και τον ίδιο το Χρήστο.
Το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον μάθαμε πέρυσι όταν ήρθε στην ομάδα μας σαν μεταγραφή από τον Σαρωνικό. Μας τον σύστησαν σαν μάλλον ανασταλτικό ποδοσφαιριστή (επί Βερούτη) παρότι είχε στο ενεργητικό του 14 γκολ με την προηγούμενη ομάδα του.
Επί Μάλλιου (που με τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά του πιστεύω πως μας έκανε μεγάλη ζημιά όσο διάστημα έμεινε) απομακρύνθηκε σαν πλεονάζων.
Επανήλθε επί Πυρένη έπαιξε βασικός όλο τον δεύτερο γύρο ξεκινώντας από την άμυνα πριν γίνει πρωταγωνιστής της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας βοηθώντας την αγωνιστικά να φτάσει στην ολική επαναφορά.
Έτσι γνωρίσαμε και τις άλλες πλευρές του. Άνεση στο σκοράρισμα όχι απλά με πολλά γκολ αλλά κι ένα εντυπωσιακό πλουραλισμό ως προς τον τρόπο επίτευξης τους, και μια ικανότητα να αγωνίζεται με ιδιαίτερη επάρκεια σ’ όποια θέση του ζητηθεί ακόμα και τερματοφύλακας στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμφιάλη όταν για κάποια λεπτά χρειάστηκε να γίνει μέχρι κι αυτό.
Με πατημένα τα 35 θεωρείται ήδη παλιοσειρά του αθλήματος με πάρα πολλά αγωνιστικά ένσημα στο ενεργητικό του. Κι είναι πολύ σημαντικό ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει κι έχει δει πολλά, να λέει πως είναι τιμή του που κάποια στιγμή στην καριέρα του πέρασε και φόρεσε την φανέλα της Προοδευτικής.
Με τέτοια νοοτροπία μένοντας μαζί μας μπορεί να δώσει και κάτι επιπλέον. Να λειτουργεί σαν ‘’μάνα του λόχου’’ σε μια κατά βάση νεανική ομάδα δείχνοντας πως δεν όχι μόνο δεν είναι ντροπή και πρόβλημα να παίζεις όπου σε χρειάζεται ο προπονητής και η ομάδα σου, αλλά οφείλεις να το κάνεις πάντα καλά και ν’ αντιδράς μονίμως με νηφαλιότητα σ’ ένα περιβάλλον που η ψυχραιμία ακόμα και σ’ απλά πράγματα παραμένει ζητούμενο.
Μπορώ να καταλάβω τις δυσκολίες που ενδεχόμενα να εμποδίζουν ως τώρα την επίτευξη συμφωνίας γι’ αυτό δεν απαιτώ αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Στο Χρήστο περιορίζομαι να πω κάτι που βγαίνει από την καρδιά μου. Δεν σου ζητάμε αδερφέ μου να μείνεις γιατί σε χρειαζόμαστε αλλά για κάτι πολύ πιο σημαντικό. Γιατί σε γουστάρουμε γι’ αυτό που είσαι κι αυτά που δίνεις. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων