Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/05/2009

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Νοιώθοντας ευχάριστη έκπληξη πληροφορήθηκα πως η ομάδα ποδοσφαίρου της Προοδευτικής κάτω των 17 ετών πήρε μέρος σε τουρνουά που διεξήχθη στην Βουλγαρία με συμμετοχή ομάδων όπως η ιστορική Λέφσκι.
Λίγο μετά το τέλος του τουρνουά που έγινε τον περασμένο μήνα ανάμεσα στα αντίστοιχα τμήματα των ομάδων του Κορυδαλλού, μας προέκυψε ένα διεθνές τουρνουά πολύ πιο σημαντικό κι ενδιαφέρον
Τα κέρδη απ’ αυτή την ιστορία είναι πάρα πολλά. Κατ’ αρχήν ότι οι μελλοντικοί άσσοι της ομάδας μας παραμένουν σε αγωνιστική ενάργεια μέσα στο καλοκαίρι μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.
Στη συνέχεια τα βιώματα κι αγωνιστικές εμπειρίες που κερδίζουν μέσα από τέτοιες συμμετοχές θα πιστωθούν στο άμεσο μέλλον στην ίδια την αγωνιστική εικόνα των αθλητών ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα, ενώ τα ίδια τα παιδιά αποκτούν σταδιακά ακόμη ψηλότερου βαθμού συλλογική υπόσταση ομάδας.
Τι απομένει; Να πιστέψουμε στην έννοια της αντίστροφης ανάπτυξης δίνοντας έμφαση στην παραγωγική δομή και διαδικασία του συλλόγου διαμορφώνοντας επί τέλους στρατηγικό σχεδιασμό σε όλη αυτή την προσπάθεια, με προφανή σκοπό και στόχο την προετοιμασία και ανάδειξη αθλητών ικανών να παίξουνε ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο, για μια σειρά λόγους τους οποίους πρόσφατα ανέφερα και δεν χρειάζεται να επανέλθω.
Συγχαρητήρια σ’ όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την υλοποίηση αυτής της συμμετοχής. Εύχομαι πάντα τέτοια. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων