Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/31/2009

ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ …

… Και Γκοτζιά και Προβατά!!! Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η εφημερίδα Φίλαθλος σε σημερινό της δημοσίευμα όπου αναφέρει πως η μεταγραφή του Γκοτζιά έκλεισε κι ακολουθεί αυτή του Προβατά.
Από την πλευρά μας ότι είχαμε να πούμε το είπαμε χθες. Η γραμμή των στόπερ της ομάδας μόνο άδεια δεν είναι. Απλώς ένας ‘’εντεκαδάτος’’ κεντρικός αμυντικός παραπάνω εξασφαλίζει δυο πράγματα.
Περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή, και μεγαλύτερη συνοχή και αξιοπιστία στην πίεση που θα δεχτούμε ειδικά στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς στην συγκεκριμένη κατηγορία ειδικά η Προοδευτική αντιμετωπίζεται από κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως δυναμικότητας σαν ‘’όνομα’’ που πρέπει με κάθε τρόπο να νικηθεί.
Θεωρούμε και τις δυο περιπτώσεις πάρα πολύ καλές και θέλουμε να έρθουν και οι δύο. Συναισθανόμενοι όμως πως οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι δεν ζητάμε να γίνουν περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορούμε ν’ αντέξουμε.
Μακάρι η διοίκηση που τις τελευταίες μέρες μας ξαφνιάζει με τον πιο ευχάριστο τρόπο να φέρει και τους δυο. Εμείς δεν θα πούμε όχι και απλά περιμένουμε τη λήξη της περιόδου για να δούμε αν θα βγει κι άλλος λαγός απ’ το καπέλο. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων