Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/02/2009

ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ

Χθες 1η του μήνα ξεκίνησε κι επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Η μεταγραφή του στόπερ Βασίλη Λάιου είναι η πρώτη μας για την επόμενη χρονιά
Σε σημερινό του δημοσίευμα το ΦΩΣ τονίζει πως τρεις ακόμα μεταγραφές πρέπει να θεωρούνται κλεισμένες χωρίς να προχωράει σε δημοσίευση ονομάτων.
Καταλαβαίνω την αγωνία πολλών φίλων που μας διαβάζουν και θέλουν να μαθαίνουνε άμεσα τις μεταγραφικές κινήσεις για να αισθάνονται πως τα πράγματα προχωράνε.
Κατά τη γνώμη μου τα σημαντικότερα είναι άλλα.
Για μένα είναι ιδιαίτερα θετικό πως ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας περιόδου ξεκίνησε πολύ νωρίς.
Καταβάλλεται προσπάθεια να παραμείνει όλος ο περσινός βασικός κορμός, για να μην χαθεί η ομοιογένεια της ομάδας κι απ’ ότι φαίνεται και σ’ αυτή την κατεύθυνση βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Η παραμονή του ιδιαίτερα πετυχημένου Πυρένη στο τιμόνι της ομάδας πιστώνεται στα θετικά όλης αυτής της προσπάθειας, όπως και το γεγονός πως ο αγωνιστικός σχεδιασμός ξεκινάει πρώτα από τον ίδιο.
Η εμπειρία των μελών της μεταγραφικής επιτροπής θεωρείται δεδομένη κι ως εκ τούτου δεν πηγάζει λόγος ανησυχίας πως τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν.
Μπορεί τα οικονομικά μας να μην είναι όπως πέρυσι, όμως το ίδιο πρόβλημα έχουν κι οι άλλες ομάδες και ειλικρινά πιστεύω πως θα βρεθούν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να παίξουν για την ομάδα μας.
Το μεγάλο ζητούμενο αδέρφια είναι αν ο κόσμος της ομάδας θα φορέσει τη φανέλα με το 12. Αν ο κόσμος μας θα γίνει επιτέλους ο δωδέκατος παίχτης σ’ όλη αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα τον έχει τώρα ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Πέρυσι ξοδέψαμε πολλά λεφτά για μεταγραφές αλλά αποτέλεσμα δεν είδαμε. Γι’ αυτό ας ξεχάσουμε για λίγο τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι άλλοι κι ας σταθούμε στο τι κάνει ο καθένας από μας.
Η Παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αποτελεί εγγύηση για καλό αγωνιστικό αποτέλεσμα, δίνει ισχυρή τονωτική ένεση στα οικονομικά της ομάδας, και κίνητρο ώστε κάποιοι άνθρωποι με σημαντικές δυνατότητες να μας βρεθούν κοντά μας .
Η κατάθεση γνώμης είναι θετική όταν μπολιάζει τον κορμό του δέντρου με καινούργια πράγματα, και αρνητική όταν εστιάζεται στη διαφορά. Για την ώρα το κρίσιμο και χρήσιμο είναι να παραμερίσουμε για λίγο τις διαφορές μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι και να σταθούμε δίπλα στο σύλλογο γιατί τίποτα δεν χάθηκε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων