Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/27/2009

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΛΛΗΣ

Χθες γράψαμε πως η παραμονή του Χρήστου Μπαλλή βρίσκεται στον αέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιφερειακού και λίγες ώρες αργότερα έγκυρη πηγή μας διαβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ‘ναι και του χρόνου μαζί μας και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις άμεσα.
Αντίθετα χωρίζουν οι δρόμοι της Προοδευτικής με τους Διαμαντάκη και Τσιώλη που θ’ αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη για τη νέα χρονιά. Απ’ ότι αλιεύσαμε στο διαδίκτυο ο Διαμαντάκης συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.
Κατά τ’ άλλα ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης κεντρικού κυνηγού που αναμένεται να κλείσει εντός των προσεχών ημερών, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επάνοδος του Πιπεριά που είχε ξαναπαίξει στην ομάδα μας πριν δυο τρία χρόνια.
Προσωπικά έχω την αίσθηση πως χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση ακόμα στα μετόπισθεν κι απ’ ότι πληροφορούμαι μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Δρούζα, βρίσκεται σε καλό δρόμο μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κεντρικού αμυντικού με εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Παράλληλα όπως δημοσιεύθηκε στο κυριακάτικο ΦΩΣ δεν αποκλείεται να κλείσουν και κάποιοι νεαροί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που προπονούνται τις τελευταίες μέρες μαζί μας κι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις.
Συνοψίζοντας να ξαναπούμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα και είναι οι ακόλουθοι:
Ο 24χρονος Λάιος κεντρικός αμυντικός που έπαιζε στον Παμπαιανιακό κι έχει περάσει και από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο 24χρονος μέσος Ουσταμπασίδης από τον Ατρόμητο Πειραιά
Ο 23χρονος Γιαννουδάκης αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος από τον Οπούντιο Μαρτίνου (Μαλεσίνα)
Ο 23χρονος Χαλκιάς μέσος από την Καστέλα
Ο 20χρονος Δελλής αριστερός μέσος από τον Ασπρόπυργο που έχει παίξει και στους ερασιτέχνες του Πανιωνίου
Ο 18 Τσιέρης μέσος που έπαιζε στο Κρανίδι (Δ εθνική)
Και ο Πιπεριάς για τον οποίο γράψαμε παραπάνω
Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε όχι μόνο για όσες μεταγραφές κλείσουν ακόμα αλλά και το πώς φαίνεται να διαμορφώνεται συνολικά η συγκρότηση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά.
Απ’ ότι φαίνεται είμαστε σε καλό δρόμο. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων