Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/25/2009

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Ο ΔΡΟΥΖΑΣ

Μετά χριστό ουδείς προφήτης. Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας υποστήριξα πως η μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζεται κι είναι δεδομένο πως θα γίνουν κινήσεις για την θωράκιση της αμυντικής λειτουργίας.
Μια μέρα μετά στο κείμενο μου με τίτλο ‘’Προσοχή στους μικρούς’’ υποστήριξα την ανάγκη έγκαιρης αποτίμησης των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου ‘’group’’ ποδοσφαιριστών τονίζοντας πως αν χρειάζεται καλό είναι να γίνουν κάποιες ρυθμιστικές κινήσεις δεδομένου ότι σε κάθε αγώνα πρέπει να παίζουνε τέσσερεις μικροί κι αν αποκτήσουμε πλεονέκτημα εκεί, αυτό θα πιστωθεί τελικά σε όλη την ομάδα.
Ως εκ τούτου δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ευαρέσκεια μου για την παραμονή και τη νέα χρονιά στην ομάδα μας του 18χρονου Βασίλη Δρούζα του οποίου ανανεώθηκε ο δανεισμός από την ομάδα του Εθνικού όπως έγραψε το περιφερειακό.
Τόνισα πως ήθελα την παραμονή του κι η μόνη ένσταση μου έχει να κάνει με την μη αναγκαία πλην εξαιρέσεων (να μια) διαδικασία δανεισμού που σε υποχρεώνει να χάνεις ποδοσφαιριστές που έχεις κτίσει πάνω τους χωρίς ουσιαστικά κανένα όφελος.
Ο Βασίλης ξεκίνησε την περσινή χρονιά σαν βασικός και πήρε πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Έχει μπει στο κλίμα της ομάδας δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δικαιούμαι να πιστεύω πως φέτος θα ‘ναι πολύ πιο βελτιωμένος από πέρυσι δεδομένου πως είναι μόνο 18 χρονών.
Αγωνίζεται όχι μόνο σαν αριστερός οπισθοφύλακας αλλά και σαν στόπερ αν χρειαστεί, καλύπτοντας όχι μόνο το κενό μιας ιδιαίτερης θέσης αλλά αυξάνοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό και τις δυνατότητες του προπονητή στο μοίρασμα της αγωνιστικής τράπουλας διαμορφώνοντας τη σχέση τέσσερεις μικροί-επτά μεγάλοι.
Χωρίς να υποτιμώ τις δυνατότητες και των υπόλοιπων νέων παιδιών που έχουν έρθει, θεωρώ κεφάλαιο πως ξεκινάμε την χρονιά έχοντας στην διάθεση μας έξι τουλάχιστον μικρούς με σημαντικές εμπειρίες από τον στίβο μάχης της κατηγορίας.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά μπας κι αρχίσουμε να παίρνουμε επιτέλους πάνω μας, γιατί αδέρφια το ‘χουμε μεγάλη ανάγκη. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων