Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/14/2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

Χθες βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος (που στα παιδικά του χρόνια έχει ζήσει και στον Κορυδαλλό) στη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει από τη συχνότητα της ΝΕΤ είχε καλεσμένους παλιούς μεγάλους άσσους των ελληνικών γηπέδων.
Όταν πήρε το λόγο ο Αχιλλέας Ασλανίδης κάνοντας αναφορά στις λαϊκές καταβολές του ποδοσφαίρου μνημονεύοντας τον (και δικό μας) Ανδρέα Μουράτη και την αριστερή πολιτική του θεώρηση, παρομοίασε το ποδόσφαιρο με μπαλέτο των φτωχών.
Πριν προλάβω ν’ αναρωτηθώ αν ο όρος αυτός είναι δόκιμος, θυμήθηκα πως αυτός ο τύπος που εικονίζεται στην φωτογραφία που ακολουθεί και ψηφίστηκε σαν κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσδιοριζόταν απ’ όσους τον θαύμαζαν σαν … Νουρέγιεφ … των γηπέδων! Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων