Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/11/2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

View Image
Είναι γεγονός πως ο αγαπητός Γιάννης Ταμβάκης είναι ‘’σπαθί’’ στο ρόλο που του ανατέθηκε αυτόν τον εκπροσώπου τύπου της νέας διοίκησης. Έχουμε ήδη μιλήσει τρεις φορές κι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ μας παραμένει ανοικτός και διεξάγεται σε κλίμα εμπιστοσύνης.
Από την δική του ενημέρωση προέρχονται οι ειδήσεις που σας μεταφέρουμε σύμφωνα με τις οποίες ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Άγγελος Πυρένης παρέδωσε στην διοίκηση την έκθεση αξιολόγησης του έμψυχου υλικού και με βάση αυτή την έκθεση θα γίνει ο σχεδιασμός των μεταγραφικών κινήσεων.
Ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο υπάρχον υλικό και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τους για επέκταση της συνεργασίας και την νέα περίοδο.
Ο Γιώργος Λαουτάρης έχει αναλάβει το αντίστοιχο κομμάτι για την ανδρική ομάδα μπάσκετ που την νέα περίοδο θ’ αγωνίζεται στην Α κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ.
Εντός των ημερών θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και την υπεύθυνη του τμήματος βόλλεϋ γυναικών Νίτσα Σεφέρη προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις και προς αυτή την κατεύθυνση.
Από την πλευρά μας σας βεβαιώνουμε πως δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε ‘’ειδήσεις’’ αν δεν υπάρξουν πρώτα επίσημες ανακοινώσεις ακόμα κι αν είμαστε οι τελευταίοι που θα το … μάθουμε ...
Εμάς μας ενδιαφέρει να λειτουργεί το επικοινωνιακό κομμάτι με διαρκή ροή επίσημων ειδήσεων και προς αυτή την κατεύθυνση θα ήταν όχι παράλειψη αλλά αδικία να μην επισημάνουμε το θετικό βήμα γραφής που πιστώνεται στη νέα διοίκηση.
Επειδή όπως αναφέρεται σαφώς στην προμετωπίδα του blog δεν είμαστε τίποτα άλλο από ένα διαδικτυακό κομμάτι Προοδευτικάνων με κείμενα που την ευθύνη τους δεν έχουν παρά μόνο αυτοί που τα γράφουν, εκφράζουμε την ευχή να λειτουργήσει το ταχύτερο η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόσο εμείς όσο κι όλοι οι άλλοι ν’ αντλούμε από κει ενημέρωση.
Στηρίξαμε (χωρίς κανείς να μας εξουσιοδοτήσει γι’ αυτό) το επικοινωνιακό κομμάτι του συλλόγου μέχρι τώρα γιατί δεν υπήρχε άλλη πηγή ενημέρωσης, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο χρειαστεί ανταποκρινόμενοι στη δική σας ζήτηση έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης.
Επειδή το επικοινωνιακό κομμάτι εκτός από ενημέρωση κτίζει και εικόνα είμαστε ανοικτοί να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια εφ’ όσον μας ζητηθεί και η προτροπή που τρέχει στο τρέϊλερ παρακινώντας σας να εγγραφείτε μέλη στο σύλλογο είναι ενδεικτική των προθέσεων μας.
Η Προοδευτική αδέρφια βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας με όποιο τρόπο μπορεί να την προσφέρει ο καθένας μας, μην το ξεχνάτε. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων