Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/24/2009

ΚΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ;

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθουςΓράφαμε προχθές πως οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος θα είναι 15. Πιθανόν λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.
Από ρεπορτάζ του περιφερειακού αντλήσαμε την είδηση πως οι νησιωτικές ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα πρόκειται να σχηματίσουν επιτροπή που θα έρθει σε επαφή με παράγοντες της πολιτείας προκειμένου να πάρουν ειδική επιδότηση για ν’ αντιμετωπίσουν το όντως δυσβάσταχτο κόστος μετακινήσεων που τους αναλογεί.
Μεταξύ των ομάδων πήραν την πρωτοβουλία περιλαμβάνεται κι η ομάδα από το Καρλόβασι της Σάμου. Να τονίσουμε εδώ πως η τοπική ποδοσφαιρική ένωση δεν κατέβασε πέρυσι ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για την μη επιδότηση των μετακινήσεων.
Δεν ξέρω αν η συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας είναι αποφασισμένη ή θα κριθεί από την στάση της πολιτείας. Ούτε αν τελικά η συγκεκριμένη ομάδα θα πάρει μέρος στον όμιλο μας ή σ’ αυτόν της Αθήνας στον οποίο μετέχουν οι εκπρόσωποι Κυκλάδων και Λέσβου.
Σε κάθε περίπτωση επειδή πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για την πιο πιθανή σύνθεση του ομίλου καλό είναι να λάβουμε υπόψη μας κι αυτό το ενδεχόμενο, λόγω του ότι Σάμος και Χίος είναι γειτονικά νησιά.
Σ’ αυτή την περίπτωση αυτό συνεπάγεται ότι και το δικό μας κόστος μετακίνησης αυξάνεται κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ καθώς οι νησιωτικές ομάδες του ομίλου μας θα γίνουν τέσσερεις.(δύο από τα Δωδεκάνησα, μια από τη Χίο και μια από την Σάμο)
Για να το κάνουμε πιο σαφές υπολογίστε ένα μίνιμουμ κόστος για κάθε ταξίδι 4.000 ευρώ (που δεν φτάνει). Κάτι που σημαίνει πως κάθε μετακίνηση κοστίζει σύμφωνα με τους πιο μέτριους υπολογισμούς όσο 80 εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ! Γι’ αυτό φωνάζουμε πως το ξεπέρασμα αυτής της τόσο δύσκολης χρονιάς δεν είναι θέμα μόνο της διοίκησης αλλά και του καθενός που πονάει και νοιάζεται για την ομάδα μας.
Γι’ αυτό αγοράστε όσο περισσότερα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε βοηθώντας όχι μόνο την διοίκηση αλλά την ίδια την Προοδευτική. Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε στην κυριολεξία όλοι απαραίτητοι, βοηθώντας όπως μπορεί ο καθένας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων