Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/13/2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;

Από το ρεπορτάζ του περιφερειακού πληροφορηθήκαμε πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου που κοστίζουν 50 και 100 ευρώ.
Κατ’ αρχήν η έγκαιρη έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι μια απόφαση που κινείται σε απόλυτα σωστή κατεύθυνση. Δίνει μεγάλη χρονική δυνατότητα να ‘’φύγουν’’ όσο περισσότερα ‘’κομμάτια’’ γίνεται, στον κόσμο να βοηθήσει πρακτικά και ουσιαστικά ώστε να ξαναβρεθεί η ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και στη διοίκηση τη δυνατότητα να ενισχυθεί με μια ένεση ρευστότητας που ο σύλλογος την έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη ενόψει μεταγραφικής περιόδου.
Επειδή για την ώρα δεν έχουμε οποιαδήποτε πληροφόρηση για τα διαδικαστικά όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή στο τηλέφωνο 210-4250730. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων