Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/30/2009

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Κλείνοντας την αναφορά μου στη συναυλία του περασμένου Σαββάτου θεωρώ πως πρέπει να πω μερικά πράγματα ακόμα που πρέπει ν’ ακουστούν.
Κατ’ αρχήν μου έκανε εντύπωση η καλλιτεχνική της αποτίμηση όπως την παρουσίασε ο Χρήστος Πράγιας στο αφιέρωμα της ΕΞΕΔΡΑΣ κρίνοντας την με πολύ θετικό τρόπο. Επειδή στο συγκεκριμένο μουσικό ύφος θεωρώ πως είμαι ο απόλυτα μη ειδικός για να εκφέρω γνώμη προσωπικά δεν μπορώ να πάρω θέση. Πάντως σας βεβαιώνω πως δεν ήτανε ο μόνος που είπε καλά λόγια.
Μιλήσαμε για την θερμή ανταπόκριση που βρήκε η πρωτοβουλία μας από καταξιωμένα μέσα ενημέρωσης, srort-fm, ΕΞΕΔΡΑ, αλλά δεν είπαμε τίποτα για την ανάλογη ανταπόκριση που συναντήσαμε και στο διαδίκτυο.
Η αναφορά του αθλητικού portal ‘’DOKARI’’ που αποδεδειγμένα αγαπάει την Προοδευτική και συχνά πυκνά δημοσιεύει ειδήσεις της είναι χαρακτηριστική.

<<Φεστιβάλ με…. ροκ χαρακτήρα ετοιμάζουν για αύριο οι οπαδοί της Προοδευτικής. Στο θέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό και ώρα 20:00, ο Μιχάλης Κακέπης, οι «αντιστρόφως ανάλογα», «οι ανύποπτοι διαβάτες», οι «blind icons» και οι «under pleasure» θα ταξιδέψουν τους φίλους του συλλόγου σε μουσικά μονοπάτια, ενώ παράλληλα θα ενισχύουν οικονομικά, την προσπάθεια του σωματείου να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. Τη γιορτή διοργανώνουν ο «Μορφωτικός Σύλλογος Φίλων Προοδευτικής Νεολαίας» σε συνεργασία με το Δήμο Κορυδαλλού και την ανεξάρτητη διαδικτυακή κοινότητα των όπου γης Προοδευτικάνω.ν>>
Ανάλογη αναφορά βρήκαμε και στην ιστοσελίδα της δημοτικής κίνησης Κορυδαλλού ‘’16άχρονη πόλη’’ που περιλαμβάνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στους επίσημους αναγνώστες μας, και ιδού η σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιο της κίνησης.
<<Σπουδαία πρωτοβουλία από τους οπαδούς της Προοδευτικής οι οποίοι διοργανώνουν ροκ συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της ερασιτεχνικής. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου (20.00) στο θέατρο "Θανάσης Βέγγος" στον Κορυδαλλό και σε αυτή θα λάβουν μέρος οι: Blind Icons, Under Pleasure, Aνύποποτοι Διαβάτες, Μιχάλης Κακέπης, Αντιστρόφως Ανάλογα.>>
Ένημέρωση για την συναυλία είχε και το γνωστό ιστολόγιο της πόλης korydallos.blogspot.gr
Γίνεται φανερό φίλοι κι αδέρφια πως ο σπόρος που φυτεύουμε αρχίζει να βγάζει τα πρώτα φυλλαράκια. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους (με πρώτους και καλύτερους αυτούς που μας διαφεύγουν και ενδεχομένως δεν μνημονεύουμε) για τη στήριξη που μας προσφέρουν όπως μπορεί ο καθένας.
Θέλω με την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του θεάτρου για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη που μας προσφέρανε σαν γνώστες του χώρου, και βέβαια στους τεχνικούς ήχου που φάγανε πολύ ήλιο μέχρι να στήσουν όλη αυτή την τεχνική εγκατάσταση.
Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης τον αντιδήμαρχο κο Χρουσαλά που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όπως και τον Κώστα το Βράκα που με την παρουσία του εκπροσώπησε και την ΕΠΣΠ, καθώς και τον ιδιαίτερα αγαπητό εκπρόσωπο τύπου της Προοδευτικής Γιάννη Ταμβάκη που εκπροσώπησε το Δ.Σ. του συλλόγου
Επίσης δεν θα μπορούσα ν’ αφήσω απ’ έξω τον φίλτατο Νεκτάριο Μπαρμπέρη για πολλά χρόνια ‘’μαχητή’’ στο πλευρό των οργανωμένων φιλάθλων που μας βοήθησε να προμηθευτούμε τα μπλουζάκια της συναυλίας, όπως και το Μιχάλη τον Πετράκο στέλεχος κι αυτός των οργανωμένων οπαδών που ήταν κι αυτός κοντά μας σ’ όλη αυτή την προσπάθεια.
Επισης ενα ευχαριστω στο Δημητρη Μπαντουρακη (μελος της ομαδας του μπλογκ) για την βιντεοσκοπηση της συναυλιας.Τελειώνοντας οφείλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, και πιο πολύ στα μέλη των συγκροτημάτων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Αδέρφια συνεχίζουμε. Κι όλοι εσείς που μας γνωρίζετε από την καθημερινότητα του blog ξέρετε πως θα το κάνουμε γι’ αυτό σας θέλουμε σε κάθε μας βήμα δίπλα μας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων