Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/25/2009

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ...

1.. Υπάρχουν στο διαδίκτυο sites, όχι ελληνικής προελεύσεως, που έχουν λίστα με ΟΛΕΣ τις ελληνικές ομάδες και πληροφορίες γι'αυτές? (Όλα τα sites αυτού του τύπου είναι 100% ξένα, είναι στον αριθμό παραπάνω από 2 ή 3 και έχουν πληροφορίες για ομάδες από Ολυμπιακό έως Αχιλλέα Κορυδαλλού. Η ΕΠΟ αγρόν ηγόραζεν.)

2. Οι ελληνικές ομάδες με το όνομα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» είναι 12 χωρίς εμάς? (πχ Προοδευτική Αρκαδία, Προοδευτική Πατρών, Προοδευτική Γραμμανίτσας, Προοδευτική Περάματος κ.α.)

3. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 3 ομάδες (τόσες βρήκα) με σήμα τον Φοίνικα? Όπως βλέπετε και στις εικόνες πάνω, είναι η ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΥΧΙΝΗΣ. (Και οι τρείς είναι πολύ νεότερα σωματεία από εμάς.)

4. Μετά από πρόχειρη έρευνα με δείγμα 35 ατόμων, ανακάλυψα πως περίπου 4 στους 5 Κορυδαλλιώτες δεν ξέρουν ότι η ομάδα λέγεται «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ?» (Πλάκα στην πλάκα, ποιος μη Καλαματιανός ξέρει ότι η ομάδα της Καλαμάτας λέγεται κανονικά «Μαύρη Θύελλα» και όχι ΚΑΛΑΜΑΤΑ… Κανένας! Οι Καλαματιανοί όμως το ξέρουν…)

5. Στην ίδια έρευνα προέκυψε ότι 3 στους 5 Κορυδαλλιώτες δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία παίζει η ομάδα μας?.. (Αυτοί είμαστε… Αυτά που κοροϊδεύαμε…)

6. Έχει επίσημο site στο διαδίκτυο μέχρι και ο Α.Ο. ΠΟΡΟΥ? (Αλήθεια, το δικό μας θα επαναλειτουργήσει ποτέ? Ένα που ήξερα δεν ανοίγει από τότε που παραιτήθηκε ο κος Μπαταγιάννης, και ένα που ανοίγει μέχρι και σήμερα, το http://www.fcproodeftiki.com/main.htm έχει να ενημερωθεί από τον Μάιο του 08. Αλήθεια, ποιος ήταν χειριστής αυτού του site? Γιατί σταμάτησε? Πάντως όταν η σελίδα ανοίγει λέει «Καλώς ορίσατε στο επίσημο site της Προοδευτικής.», άρα κάτι ήταν αυτό που μου διαφεύγει και δεν δύναμαι να σχολιάσω λόγω άγνοιας.)

Αρκετά "κουτσομπολίστικα" για σήμερα… CIAO!

ΠΡΟΟ ΝΟ GATE forever

VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων