Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/24/2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθουςΤο απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταμάτη Βουρδαμή συναντήθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού με την έφορο της γυναικείας ομάδας βόλλευ Νίτσα Σεφέρη, τον προπονητή και γονείς αθλητριών του τμήματος κορασίδων προκειμένου να γίνει πιο εμπεριστατωμένη συζήτηση για την κατάσταση του τμήματος, ν’ ανταλλαγούν απόψεις και να δρομολογηθούν κάποια πράγματα ενόψει της νέας χρονιάς.
Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιείται μέσα σε λίγες μέρες αυτή τη φορά στην ‘’έδρα της ομάδας’’ καθώς την πρώτη φορά η εκπρόσωπος του τμήματος ήταν εκείνη που παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. προκειμένου να παρουσιάσει και να περιγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γυναικείο τμήμα βόλλεϋ του συλλόγου.
Προσωπικά αισθάνομαι υποχρεωμένος να εκφράσω όχι απλά την ευαρέσκεια μου αλλά τις ευχαριστίες μου για το γεγονός πως η νέα διοίκηση ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που καταθέσαμε ζητώντας να λάβει γνώση και θέση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το τμήμα.
Μετά τις πρώτες επαφές ξεκινάμε με δεδομένο πως θα γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα όχι απλά να κατέβει στο πρωτάθλημα αλλά να πάει κι όσο καλύτερα γίνεται, βάζοντας βάσεις για περισσότερα πράγματα στο μέλλον.
Τίποτα δεν λύθηκε και κανένα πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε ως δια μαγείας. Όμως και τίποτα δεν πρόκειται να ξεπεραστεί χωρίς εκφρασμένη βούληση πως λύση δεν είναι η διάλυση του τμήματος.
Ιδιαίτερα μάλιστα στη φάση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνάμε, η αντιμετώπιση της δεν σχετίζεται με κατάργηση ερασιτεχνικών αθλητικών δραστηριοτήτων που οδηγούν σε συρρίκνωση ακόμα και της εικόνας του συλλόγου, αλλά με την εξεύρεση της κατάλληλης διαχειριστικής λειτουργίας έτσι ώστε τα πράγματα να ‘’συμβούν’’ ακόμα και σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης.
Για την ιστορία να σημειώσουμε πως η Προοδευτική συμβολικά έστω, έχει κι αυτή τη δική της πετοσφαιρική παράδοση, καθώς η ανδρική ομάδα που λειτουργούσε για δεκαετίες πριν διαλυθεί μερικά χρόνια είχε φτάσει μέχρι την Γ εθνική, και για κάποιο διάστημα πολλά χρόνια πριν χρέη εφόρου ασκούσε ο πιο διάσημος Προοδευτικάνος οπαδός, ο γνωστός σε όλους Γιάννης Καλαμίτσης.
Με εκφρασμένη θέση όχι στο κλείσιμο τμημάτων θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε, καλώντας παράλληλα και τον καθένα που μπορεί να συμβάλει οπουδήποτε να κάνει το ίδιο, καθώς υπάρχουν (πέρα από τις πρώτες ομάδες) και οι ακαδημίες των υπόλοιπων τμημάτων, ποδοσφαίρου, μπάσκετ ανδρών και μπάσκετ γυναικών που χρειάζονται χέρια και καρδιά για ν’ ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις υποχρεώσεις τους. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων